2777
2789
عنوان

بنظرتون زدم تو ذوق دوستم

82 بازدید | 14 پست

؟

رفته کنسرت رضا بهرام

ازش پرسیدم چطور بود

گفت جات خالی خوب بود و اینا

من گفتم اصلا سلیقم نیست حتی دخترخالمم گفت بدم میاد ازش

بعد دوستم گفت چرا میزنی تو ذوقم

.

من خودم رکم اما این حجم رک بودن برای کاری که انجام شده خوب نبوده دوستت حالا خیلی پیاز داغش زیاد کرده قبلش که نگفتی ناراحت بشه خوب رفته گفتی اما یاد بگیر وقتی کاری که انجام شده بهت گفتن زیاد حرف نزن در موردش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نفهمیدم یعنی چی به تو چی میگفتم ؟به خنده می‌گفتم دیگه ببخشید بابت سلیقه شما کارامو هماهنگ نکردم عزیز ...

در واقع این حرفو دوستم بهم زد

و من بدم‌اومد که اینطور زد تو ذوقم

ولی هنوز پیامشو سین نکردم

تا چند روز قبل هی میگفت آرزومه بیام کنسرت

حالا اینطوری گفته

.

در واقع این حرفو دوستم بهم زدو من بدم‌اومد که اینطور زد تو ذوقمولی هنوز پیامشو سین نکردمتا چند روز ق ...

درسته میگم که عزیز چراغ خاموش باید جلو بری آدما اونطور که فکر می‌کنی نیستند حتی صمیمی ترین دوستا ممکن موفقیت تو براشون سنگین باشه 

درسته میگم که عزیز چراغ خاموش باید جلو بری آدما اونطور که فکر می‌کنی نیستند حتی صمیمی ترین دوستا ممک ...

نمیدونم چرا انقد مودمو اورد پایین با حرفش

چرا انقد حساس شدم رو حرفش! 

.

نمیدونم چرا انقد مودمو اورد پایین با حرفشچرا انقد حساس شدم رو حرفش!

بزرگ شو دختر جان 

حرفی از سر حسادت زده و تموم شده پس الکی خودتو ناراحت نکن گذشته نمیشه تغییر داد اما این حال تو روز ها بعد تو تحت تأثیر میگذاره

بزرگ شو دختر جان حرفی از سر حسادت زده و تموم شده پس الکی خودتو ناراحت نکن گذشته نمیشه تغییر داد اما ...

چی‌بگم والا

حس کردم مسخرم کردن که رفتم کنسرتش

انگار که به سلیقم توهین شد😐

.

چند سالته ؟چه ناپخته فکر می‌کنی عزیز ، مگه ما قرار باب میل بقیه زندگی کنیم

۲۵ سالمه

سلیقم نیست نمیدونم چرا🤣🤣🫠
اتفاقا پیش دختر خاله هام گفتم دوستم کنسرت رضا بهرام ، گفتن ووی بدمون میاد 

آجیمم گفت سلیقه دوستته گفتم آره رفت تمام

🤣

دقیقا پیاماشو کپی کردم

واقعا حس بدی گرفتممم