الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ترو خدا ؟من فردا سی شش هفته تموم میشه میرم سی و هفتاز دیشب تا حالا بچه هی خودش رو سفت میکنه و انقبا ...
نترس. ابجی من 36سزارین شد بچه اش سالم. اون یکی ابجیم همین ک رفت37اتفاقا تکون بچه اش خیلی کم حتی ی روز تکون نخورد رفت بهداشت. مامان نوار قلب گوش کرد گفت ساکت ببند دیگه زایمان کنی اشکال نداره فرداش کیسه ابش پاره شد زایمان کرد
من فردا سی و شش کامل میشه میرم سی و هفتیعنی خدای ناکرده زایمان کردم خطری ندارع؟من آمپول ریه هم زدم
چه جالب منم فردا ۳۶هفته ام تموم میشه آمپول ریه متاسفانه نزدم . نی نی منم سرش سمت معده ام هست بریچ میخوابم خودش رو جمع میکنه سمت معده ام
براحاجتم یه صلوات مهمونم کنید خدا جونم یه فرزند سالم و صالح از تو میخوام سپاسگزارم بحق ام البنین مادر ابوالفضل ص فرزندسالم بهم بده. ۱۸اسفند ماه با اولین انتقال مثبت شدم خدایا شکرت
من دوقلو باردارم هفته دیگه بچه رو برمیدارن توی ۳۷هفته
براحاجتم یه صلوات مهمونم کنید خدا جونم یه فرزند سالم و صالح از تو میخوام سپاسگزارم بحق ام البنین مادر ابوالفضل ص فرزندسالم بهم بده. ۱۸اسفند ماه با اولین انتقال مثبت شدم خدایا شکرت