2777
2789
عنوان

ی هفتس با شوهرم قهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 41 پست
آهان خوب خودت موقع بغل با خوبی و اینا بهش بگو مثلا ولی ناراحتم که اینحوری رفتار کردی

آدمی نیس که چیزی رو قبول کنه

اون بیشتر قهر می‌کنه

آدم ترسو حتی ازم نپرسیده چمه

ک ی وقت از خودش یا خانواده عزیزش اظهار ناراحتی نکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی جدی همیشه میگه من اول به خودم فکر میکنمتا حالا حس نکردم بخاطر من ذره‌ای خودشو به سختی انداخته ب ...

انشالله خوب میشه گلم

باز خداروشکر برات تو میخره من دلمو باز کنم برات بگم گریه میکنی 

ای کاش 😭
بعضی وقتا مردا میگن ما از خدامونه زنمون قهر کنه از دست غر غر هاش راحت باشیم

کاش حداقل غرغرو بودم

صبح تا شب کارم کشیدن ناز آقاست 

غذای مورد علاقشو درست کن( حتی الان که قهرم)

دو سه روزه ناز کرده که من سرما خوردم

هر چی سوپ و غذا و نوشیدنی بوده براش آماده کردم

دست بکشم تو موهاش

قربون قد و بالاش برم 

من خواستم زندگیم عاشقانه باشه

ولی خیلی از تلاش هام یک طرفه بود

ی ذره به خودش زحمت نمیده...

از سر کار میاد هنوز نرسیده تلویزیون رو روشن می‌کنهممکنه اگه کاری بهش نداشته باشم هفت هشت ساعت بخوابه ...

مثل مال منه 

مال من بدترم هست

منم ۹ سال تحمل کردم دیگه الان پنج روزه ول کردم اومدم با بچم

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝