2777
2789

این خود خوده منم😂🤦🏻‍♀️

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختری که این شرایط داشته باشه حتما مشکل داره

شرمنده که الگوش دخترای عشق ابدی نیستن

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

یکیم که دختر خوبیه مریضه یا مشکل داره آره؟

حتما باید روزی با ی نفر باشه تا خوب باشه؟

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

انتخاب نیست مجبوره

نه عزیزم 

من خودمم تا قبل از اینکه برم تو رابطه پیشنهادش و داشتم حالا ک چ ازدواج چ دوستی 

اون موقع رو مودش نبودم و نمیخواستم با کسی باشم 

این انتخاب ن اجبار

دیگه اینجوریشم خوب نیست من دوست پسر نداشتم ولی کسی بوده که دوسش داشته باشم و باهاش حرف بزنم ولی رابطمون نگرفت با پسرای دیگه هم حرف میزنم سر کار دانشگاه مجازی به نظرم دختری که انقدر شدید از پسرا فاصله بگیره خوب نیست برای خودش چون نصف جامعمون مردن بالاخره باید بدونیم چجورین ولی دوست پسر رو زیاد توصیه نمیکنم اگه برمگیشتم عقب همون رابطه نصفه و نیمه رو هم تجربه نمیکردم واجب نبود 

تا حالا با کسی نبودم

پیشنهاد زیاد داشتم همین الانم دارم فقط منتظره قبول کنم

از همه دخترایی که لحظه‌ای کراش میزنن و وارد رابطه میشن و بیش از حد درگیر پسر و شوهرن سالم ترم

سنمم بالای ۲۰

اینارو گفتم که این حرفای کلیشه‌ای مسخره رو بذارید کنار