لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️. «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️🔥
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️. «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️🔥
دیگه اینجوریشم خوب نیست من دوست پسر نداشتم ولی کسی بوده که دوسش داشته باشم و باهاش حرف بزنم ولی رابطمون نگرفت با پسرای دیگه هم حرف میزنم سر کار دانشگاه مجازی به نظرم دختری که انقدر شدید از پسرا فاصله بگیره خوب نیست برای خودش چون نصف جامعمون مردن بالاخره باید بدونیم چجورین ولی دوست پسر رو زیاد توصیه نمیکنم اگه برمگیشتم عقب همون رابطه نصفه و نیمه رو هم تجربه نمیکردم واجب نبود