2777
2789
عنوان

آدم از هم جنس و هم سن خودش خجالت میکشه

| مشاهده متن کامل بحث + 808 بازدید | 79 پست
بچه جون اخه تو مگه چندتا کتاب خوندی علامه شدی نطق میکنی ..فقر فرهنگی 😂فکم افتاد من حمایت نکردم میگم ...

اره تو هم تو اینستا فقط به من چه به تو چه یاد گرفتی 

ی خانمی اینجا تو متن بلند توضیح داد تو صفحه ۵ میتونی بری بخونیش

تو که بجای کار میای اینجا حرف نزنمردی که عرضه نداره تا ۱۰۰ سالگی هم هیچ خونه زندگی ای نمیتونه بسازهم ...

معذرت میخام

❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تایپیک های جنسیتی نظر دادم به نی نی یار اطلاع بدین که تعلیق بشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نکته خوبی اشاره کردیدغیرت تو جامعه ما شده پدری که دخترش به زور حجاب سر کنهنخیر اون پدری که می‌زار ...

همون که گفتی.. کلا سعی کن سر از کار بقیه درنیاری.. درحال حاضر من ندیدم پدری بتونه به زور روسری سر دخترش کنه.. اصلا جرات نمیکنن بگن دختر روسری سر کن دختره بابا و مامان رو به قطعات مساوی تقسیم میکنه.. اونوقت به زور شوهر میدن دخترای الانو.. نه گلم.. اینطورام نیست.  شمام معنی غیرت رو سرچ کن.. 

الان و دو سه سال بعدو نمیگم. چرا فقط نوک دماغتو میبینی حالا گفتم ک ایشالا خوشبخت باشی ولی ریسکه این ...

بقیه چی بقیه هم یکی دوسال میگم بیست سال طرف خوش خرم با اختلاف سنی پونزدع شونرده سال ازدواج کردن خیلیم راضی