2777
2789
عنوان

پسرا اهل خرابکاری

40 بازدید | 1 پست

دخترا اهل گند زدن 

پسر قول میده ول می‌کنه و هزار چیز 

دختر یا از اول عقده ای یه زندگی کلی زن دیگه رو خراب می کنه . یا ضربه که میخوره میخواد همه رو ضربه خورده کنه 

الان ریسک یه زندگی سالم تو جامعه خیلی رفته بالا : معلوم نیست داری با یه عوضی میخوای بری زندگی کنی یا دوست دختر مردم رو بگیری یا دوست بشی گولت بزنه چندسال به ازدواج ولی آخرش ولت کنه یا چی هو چی هو چی هو چی همه اینا باعث شده آدم بگه وقتی احتمالش زیاده این چیزا سرم میاد خودم چرا همینطوری نباشم تا دلم نسوزه خوب همینطوری سراشیبی رو داریم باهم میریم پایین تر آخه چراا 

این باعث نابودی یه جامعه میشه : جامعه ای که عشق توش نباشه بی اهمیتی میاد و هزار چیز دنباله دار برا خودش جامعه ای که عشق به انسان درش نباشه عشق به خاکم درش از بین می‌ره آخه خاک که چیز خاصی نیست خاک به مجموع دلایلی ارزش دارن نه به خاک خودش که عشقی نداشته باشی چرا خاک برات عزیز بشه آدم نباشی چطور وفا داری چطور اگه بتونم تجاوز کنم ولی چون آدم هستم نمی کنم  توش به وجود نمیاد همه چی از بین می‌ره روز به روز توسعه علمی بالاتر ولی ذلت ادم بیشتر 

از نظر من آدما باید سرشون به تنشون به ارزه نه اینکه هرچی دوست دارن فارغ از هرچی و هرکی اینطور بقیه هم می‌تونستن هزار کار با شما بکنن که نکردن از انصاف خودشونه توهم انصاف رو تو جامعه نگه دار لامصب فارغ از دین یا هرچیز دیگه ای 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.