2777
2789
عنوان

بنطرتون سالن زیبایی بزنم یانه همتون بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 41 پست
خب اونجا قبول می‌کنن من عصر دخترمو ببرم؟

والا در جریان‌نبستم

فقط میدونم زنی که میخواد شاغل بشه قطعا یه جاهایی باید از بچش بزنه 

صندلی اجاره کنی دیگه دست خودته کِی تایم بدی به مشتری 

🥲بعد از دو سال و نیم منو تنها گذاشت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی تجربه سالن نداری یکهو خیلی سخت میشه برات

اره درسته ولی میترسم برم هزینه کنم یاد بگیرم بعد مدیر سالن ها دخترمو قبول نکنند یا مدام بگن بچتو نیار 

اگر شوهرم دیر از سرکار بیاد مجبورم عصر دخترمو دوساعتی با خودم ببرم

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

تو شماره میذاری باهات از قبل هماهنگ کنن ساعت و روز 

چون سالن خودته دخترتم ببر من یجا رفتم خونه خانمه نزدیک بود دختر شم میاورد البته سالن مال خودش بودا 

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
والا در جریان‌نبستمفقط میدونم زنی که میخواد شاغل بشه قطعا یه جاهایی باید از بچش بزنه صندلی اجاره کنی ...

هزینه اجاره صندلی چقدره؟؟؟ آخه فکر کنم برای رنگمو یا ناخن و مژه و کراتین و میکاپ و شنیون میشه صندلی اجاره کرد برای اصلاح نشه

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

اگر شرایط سالن زدن داری حتما خودت بزن برای بعدشم جلوتر میوفتی نتونستی ادامه بدی صندلی اجاره میدی خودتم کلا کار نمیکنی 

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
تو شماره میذاری باهات از قبل هماهنگ کنن ساعت و روز چون سالن خودته دخترتم ببر من یجا رفتم خونه خانمه ...

آخه دلم میخواد برم چندوقتی تو سالن کسی دیگه خب برای اصلاح صورت . ابرو یهو مشتری میاد تو سالن طرف 

اگر شرایط سالن زدن داری حتما خودت بزن برای بعدشم جلوتر میوفتی نتونستی ادامه بدی صندلی اجاره میدی خود ...

خب من هیچی بلد نیستم از رفتار با مشتری اصلا هیچی بدون تجربه هستم 

آخه دلم میخواد برم چندوقتی تو سالن کسی دیگه خب برای اصلاح صورت . ابرو یهو مشتری میاد تو سالن طرف

خب پس برو فقط روزی دچ ساعت نمیشه بری سرکار بخاطر دخترت این احتمالش زیاده بچه راه ندن ولی اگر بچت آروم باشه یه گوشه بشینه سر و صدا نکنه سالن دارم آدم خوبی باشه سخت نمیگیره 

به نظرم اول برای کسی کار کن صندلی اجاره کن نمیخواد اول خیلی هزینه کنی تا سالن داری رو یاد بگیری

اخه صندل اجاره کنه مشتری نمیتونه جذب کنه صندل برای اونایی خوبه که مشتری صابت دارن و ادرس میدن که فلان سالنم بیا..ولی الان باید فقط اجاره بده چون سالن دار مشتری نمیده بهش..راهش اینه بره درصدی کار کنه تو سالنا یا هم خودش سالن بزنه کم کم به درامد برسه

خب من هیچی بلد نیستم از رفتار با مشتری اصلا هیچی بدون تجربه هستم

رفتار خاصی نمیخواد کارتو انجام میدی فقط اینکه مشتری مدار باشی اول کارت گرون نگیری مشتری جذب نمیشه قیمتا فضایی ارزونتر نباشه چون بعدا کارت گرفت هم حاضر به پول دادن نمیشن سر مشتری حتی اعصابتو خورد کرد داد نزن فقط دفعه بعد کارشو قبول نکن ک بقیه مشتریات نپرن با مشتری های ثابتتو دیگه یکم بیشتر خوش و بش کن همین 

اخه صندل اجاره کنه مشتری نمیتونه جذب کنه صندل برای اونایی خوبه که مشتری صابت دارن و ادرس میدن که فلا ...

اره