2777
2789
عنوان

به شوهرم میگم میخوام بر ا خودم ماشین بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 889 بازدید | 78 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا شما که اخلاق شوهرت رو میدونی از اول هم باید کار خودت رو میکردید چون چه با مشارکت بود فردا به هر بهانه ای میگرفت و شما هم دستتون تو پوست گردو

از ااون ور هم هر چیز بشه ماشین نیازبه تعمیر داره همش نق میزنه و میگه خودت برو بخر خودت برو درست کن 

شما هنوز ببخشید بچه هستید و به ما نرسیدید با پدرت برو یه ماشین بگیر اگر هم کمک خواستی ایشون باشه والا این 

همسر شما ازش شوهر درنمیاد چون هم شما منم منم دارید هم ایشون

احتمالا ماشین عوض کنید ماشین شاید بنامت بزنه ولی بهت نمیده

فعلا حرفی از ماشین خریدن نزن

سوئیچ همین ماشین بردار شروع کن به استفاده، بزار عادت کنه به بی ماشین بودن

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
اره زیادم بگه میگم اعتمادمو بهت از دست دادم موقع دعوا کوشی رو ازم خواستی

هیچ وقت این کار رو نکن ، از نقطه ضعفش استفاده نکن قرار نیست با خرید ماشین تو خونه تون جنگ اعصاب رو بیفته بگو هر چقدر فکر می کنم جفت مون به یه ماشین نیاز داریم 

والا شما که اخلاق شوهرت رو میدونی از اول هم باید کار خودت رو میکردید چون چه با مشارکت بود فردا به هر ...

والا بچه نیستیم باید کارم و محکم بگیرم یا نه دقیقا زندکی منم منم هستش حرف پول که بیاد وسط آدم برادر خودشم نمیشناسه

احتمالا ماشین عوض کنید ماشین شاید بنامت بزنه ولی بهت نمیدهفعلا حرفی از ماشین خریدن نزنسوئیچ همین ماش ...

اینم ایده ی خوبیه به شرطی که پول اسی رو نگیر برای خودش موتور بخره