الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بوی پیری مث بوی ادویه جاتی ک پیرزنا استفاده میکنن راست میگه پیری یه بوی خاصی داره
دانشجوی روانشناسی هستم 2 سال سابقه فیتنس، 1 سال ایروبیک و در حاضر تکواندوکارم. وزن اولیه در سال 402، 98کیلو وزن الانم 70 کیلو قدم 170 وزن هدف 62 کیلو کاربری که داری امضام میخونی برات آرزوی آرامش و سلامتی دارم 😍
یا همسرت درست حمام نمیکنه .بدنشو لیف نمیزنه . یا تو غذا ادویه و حبوبات دیرپز زیاد میزنی . یا زیر پتو باد زیاد میده . یا لباسشوییت رو جرمگیری نکردی بوی کهنگی میگیره
یا حامله ای حساس شدی
پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 
یعنی هر روز میام اینجا یکی یه چی میگه نابود میشم۳۷ آخه؟!! ۳۷ واقعا؟!!بعد من ۴۳ساله پس چیم؟!
😂😂😂نی نی سایت ول کن برو
دانشجوی روانشناسی هستم 2 سال سابقه فیتنس، 1 سال ایروبیک و در حاضر تکواندوکارم. وزن اولیه در سال 402، 98کیلو وزن الانم 70 کیلو قدم 170 وزن هدف 62 کیلو کاربری که داری امضام میخونی برات آرزوی آرامش و سلامتی دارم 😍