2777
2789
عنوان

سزارین در بیمارستان فاطمه ساوه

112 بازدید | 18 پست

سلام خانما ، کیا توی بیمارستان فاطمه ساوه سزارین شکم اول انجام دادن اگر شرایط ، امکانات و هزینه بیمارستان اطلاع دارید ممنون میشم راهنماییم کنید .

دکتر من هزینه دستمزدش رو میخواد توی مطب بگیره اما نامه بمن میده معرفی می‌کنه بیمارستان فاطمه که می‌خوام سزارین اختیاری بشم... خب اگر قراره بنویسه سزارین اختیاری ، پس بیمه تکمیلی شاملم نمیشه ؟ اگر بنویسه سزارین اختیاری بعد دستمزد هم توی مطب جداگانه بگیره خب چه کاریه ... خودم میرم بیمارستان درخواست میدم، اگر کسی تجربه ای داره بگه لطفا 🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله

ای خدا 🥺🥺🥺🥺

چجوری فهمیدی مگه میشه 

ببین من ساوه نیستم ولی میخای برو اورژانسی میفرستنت سزارین بنا به سابقه ی ایست قلبیش 

اگه نه که دیگه خودت باید هر چی هزینش میشه بدی 

ایشالا خدا حفظش کنه 

اگه وضعش اوکیه وایسا تا ۳۷ هفته زود بدنیا بیاد باید بره دستگاه سختت میشه 

چون می‌خوام سزارین بشم ، توی ۲۹ هفته هم یکبار جنین ایست قلبی کرده ، نمیخوام ریسک کنم طبیعی زایمان کن ...

خب فکر کنم شما به همین خاطر باید سزارین بشی

اصلا طبیعی نمیتونی زایمان کنی

باز بپرس

من عاااشق زمستونم❤️
ای خدا 🥺🥺🥺🥺چجوری فهمیدی مگه میشه ببین من ساوه نیستم ولی میخای برو اورژانسی میفرستنت سزارین بنا ب ...

با دستگاه معمولی قلبش پیدا شد وقتی نوبت nstرسید حدود ۵۰ دقیقه ضربان قلبش پیدا نشد ، یه لحظه رو ۱۶۰ پیدا شد یهو افت کرد و قطع شد کلا . ممنونم از دعای خوبت عزیزم ❤️ اره چندین سونو دادم دلیلش هم پیدا نشد گفتن همه چی نرماله 

خب فکر کنم شما به همین خاطر باید سزارین بشیاصلا طبیعی نمیتونی زایمان کنیباز بپرس

وای شهر ما خیلی سخت گیر هستن مادر سر زایمان طبیعی تا مرگ می‌ره بچه نمیاد اما حاضر نیستن این بنده خدا رو سزارین کنن، اما تهران بعد تایم مشخصی اگر بچه نیومد سریع مادر رو سزارین میکنن

با دستگاه معمولی قلبش پیدا شد وقتی نوبت nstرسید حدود ۵۰ دقیقه ضربان قلبش پیدا نشد ، یه لحظه رو ۱۶۰ پ ...

باور کن مشکل از دستگاهشون بوده 😂🤦‍♀️

مطمعن باش خدا مراقبشه نگران نباش وایسا تا کامل رشد کنه 

ایشالا سالم و سلامت میاد بغلت 😘❤️

سزارین اختیاری بیمه شاملش نمیشهحداقل ۱۵ میلیون هزینه بیمارستانه

این بیمارستان خصوصی هست فکر کنم تا ۵۰ الی ۶۰ میلیون هزینه اش بره ، شهر خودم سزارین شکم دوم که اجباری هست توی بیمارستان خصوصی ۲۳ میلیون هزینشه