2777
2789
عنوان

خانما با سیاست بیاین آقایون بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 20 پست

مرد ها بیشتر همه ازغر زدن بدشون میاد و دروغ گفتن خیلی بده مقایسه کردن مثلا فلانی رو ببین 

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتو به اینو می‌خوام اونو می‌خوام ننداز زشته غیر مستقیم رفتار کن براش . ولی نه در این حد که روزی بر ...

اره مشکل همین اصلا خرجی نمیده اما هرچی بخام میخرا

میشه به نیت حاجت روایم یه صلوات مهمونم کنید این کاربری دست سه نفر من وخواهرم وبهترین دوستمون که مشترکه 

چطور نزاریم متوجه بشه

زیاد قربونش نری

همیشه اون نباشی که اول زنگ میزنه یا پیام میده و پیگیره

هی بهش نگی که بقیه چقدر تعریفش رو کردن یا خودت چطور تعریفش رو کردی

از این چیزا دیگه..بخصوص برای خانمها اگه دوبار اون ابراز علاقه میکنه یه بار بک بدی

خوب دیگه چه فرقی می‌کنه

نه گاهی موقع ها پول شارژ ندارم 

یا خیلی وسایل 

خجالت میکشم بگم پولم بده اونم اصلا نمیگه 

میشه به نیت حاجت روایم یه صلوات مهمونم کنید این کاربری دست سه نفر من وخواهرم وبهترین دوستمون که مشترکه 

نه گاهی موقع ها پول شارژ ندارم یا خیلی وسایل خجالت میکشم بگم پولم بده اونم اصلا نمیگه

غیر مستقیمش یعنی اینکه بگی دیشب میخواستم زنگ بهت بزنم یا مثلاً ظهر میخواستم زنگ بهت بزنم پول نداشتم الآنم با گوشی مثلا مادرم زنگ زدم خودش می‌فهمه