2777
2789
عنوان

انتخاب دختـر برای ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 691 بازدید | 65 پست
داداش باور میکنی خانم من اولین سوالی که ازم پرسید گفت من انتخاب خودت بودم یا خانوادتاگر میگفتم خانوا ...

چه جالب. یعنی خودشون هم قبول ندارن که خانوادتون ایشونو براتون انتخاب کرده باشن.!

یعنی همون انتخاب خودمون.

هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست.‌ هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!

ببین قانونی وجود نداره، که بگیم این خوبه و اون بده

ممکنه مادر شما ی نفرو معرفی کنه و شما یک دل نه صد دل عاشقش باشی ممکنه هم چندین نفر رو خودت انتخاب کنی ولی به دلت نباشه، پیدا کردن شریک زندگی ممکنه توی ی مسافرت انتفاق بیفته، ممکنه توی دانشگاه باشه، ممکنه با وصلت دو نفر دیگه شما با اقوام یکی از اونا آشنا بشی

پیدا شدن یار قانون نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت انتخاب کن بعد هعی بهونه نگیری

باشه.

هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست.‌ هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!

آهان. درسته. شما به همین طریق آشنایی پیدا کردین؟!

نه ما که سنتی و قدیم بودیم

من اینو به پسرم میگم 

حتی باید ببین تو خانواده مشکل ژنتیکی ندارن که فردا روز اگه خواستن بچه دار بشن به مشکل نخورن 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

انتخاب پسر با چشمای باز و مشورت با بقیه وگرنه پسریکه مادرش براش زن بگیره رو من بشخصه قبول ندارم

در اصل انتخاب خودمون باشه.

برادر همسرم به مادرش واگذار کرده انتخاب کنه براش

چ عجیب یعنی خودش از هیچ دختری خوشش نمیاد

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

در اصل انتخاب خودمون باشه.

بله 

وگرنه دورانی نیست که دیگه کسی سنتی ازدواج کنه یا ختستگاری برع

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹

اگر خودت پیدا کردی که خوبهاگر نتونستی مادر و خواهرت بهت معرفی کنن که اگر خوشت اومد برید خواستگاری

درسته.

ببین قانونی وجود نداره، که بگیم این خوبه و اون بدهممکنه مادر شما ی نفرو معرفی کنه و شما یک دل نه صد ...

بله . درسته . 

والا از دید من که دخترم 

سنتی و مدرنش خیلی فرقی نمیکنه 

مهم برام اینه که پسر خودش منو دیده باشه 

و پسندیده باشه نه اینکه حرف خانوادش باشه 

مثلا یکی بیاد سنتی خواستگاری از من خوشش بیاد  و قرار های بعدی رو با عشق و پیگیری زیاد بزاره 

یا یکی منو محل کارم ببینه و زیر نظرم داشته باشه و بیاد جلو وبه خودم بگه و بعدش بیاد به خانوادم بگه...

پس شما کاملاً با انتخاب خانواده مخالفین! درسته؟

بله میخواید شریک زندگی انتخاب کنید شریک زندگی خودتون نه خانوادتون، البته این نظر شخصی منه کلا ازدواج سنتی رو قبول ندارم ولی خیلیا اینطوری ازدواج میکنن و خوشبختم میشن

فقط 19 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چه جالب. یعنی خودشون هم قبول ندارن که خانوادتون ایشونو براتون انتخاب کرده باشن.!یعنی همون انتخاب خود ...

ببین شما باید پسند کنی خانواده واسط پا پیش میزارن میشه سنتی، غیر سنتی اول خودت اشنا میشی و حتی اکی رو میگری بعد خانواده میرن خواستگاری، ولی اینکه تو نقشی نداشته باشی احتمال اینکه سلیقه ات نباشه زیاده

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*