2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این موقع نرفتم بدونم هوا چطوریه ولی ما ک جنوب شرقی ایرانیم از الان سرما بدجور اومده

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

واقعیت اینه که هوا سرد شده تو شمال.حتی تو پارک ها ک تابستون تا۱..۲ صبح مردم میرفتن پیاده روی و شب نشینی الان دیگه ۷..۸ شب هم خیلی کم میرن بیرون. فکر کنم جنوب گزینه بهتری باشه.. کیش یا قشم مثلا اگر شرایط دارین. 

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)

واااا معلومه که نه 

مردها عقلشون اندازه خانمها نمیرسه چون زنها تمام جوانب می‌سنجند و ریز بینن 

الانم هوا سرده که هیچ بلکه سرماخوردگی شیوع بالایی داره بشینین خونه پای بچه هاتون وقت برای سفر بسیاره 

گفته بودن هوا خنک میشه از فردا البته ک دوشنبه بود😐ولی نمیدونم هواشناسی نداری ببسنی

دیدم یکمم بارونیه اه دلم نمیخواد از خونه برم‌جایی میگه دلم گرفته 😭خیلی استرس بچه هام دارم

واقعیت اینه که هوا سرد شده تو شمال.حتی تو پارک ها ک تابستون تا۱..۲ صبح مردم میرفتن پیاده روی و شب نش ...

اره. جنوب الان واسه سفر خوبه. روزا هوا خنك و بهاري شده. شبم معمولي

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

به نظرت مردم رامسر نوزاد و بچه ندارن؟؟یا بچه هاشون رو قرنطینه میکنن تا هوا گرم بشه؟؟بچه هارو فقط لبا ...

اونا تو خونه استریل خودشون هستن نه مسافر 

مسافر از بیرون غذامیخوره آب و هوا و طبع بدنش یا مردم اون شهر فرق داره تو محیطی هست که عمومیه و نوزاد حساسه خصوصا

خیلی اینا باهم فرق میکنه