2777
2789

منم فردا میرم شمال و پس فردا برمی‌گردم انشالله 

ولی هوا یه کم سرده 

اگه ویلا دارید خودتون خب مثل خونه هست و میتونید برید ولی اگه قراره مثلاً کمپ بزنید و ... با بچه کوچک خیلییی سخته اصلا از جان تکون نخور

به نظرت مردم رامسر نوزاد و بچه ندارن؟؟یا بچه هاشون رو قرنطینه میکنن تا هوا گرم بشه؟؟بچه هارو فقط لبا ...

خب عزیز دلم با احترام اونا به آب و هوای شهرشون عادت دارن ما خودمون آدم بزرگیم میریم مسافرت آب به آب میشیم مریض میشیم اینکه دیگه نوزاده

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیدم یکمم بارونیه اه دلم نمیخواد از خونه برم‌جایی میگه دلم گرفته 😭خیلی استرس بچه هام دارم

باهم برید ی نهار بیرون که هواهم گرمه. یه پارکی امام زاده ای... حال و هاتون عوض میشه. یا مزار شهدایی. حالا تو شمال که اینطوریه تو حیاط امام زاده ها معمولا جا برای نشستن هست. وفضای سبز داره ویجورایی هم سیاحتی هم زیارتی... نمیدونم اونجا چجوریه.. 

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)

مامانا همیشه توصیه اشون اینه تا نوازد یا بچه خیلی کوچیک داری چادرشو بشکاف تا بچت بزرگ بشه 

منظورشون اینه که بچه حساسه و هر جایی نباید ببریشون باید پا رودلت بزاری و بشینی پاشون تو خونه تا بزرگ بشن بخ سلامتی و بی دردسر  خصوصا سفر چون آب به آب میشن و هم بچه اذیت میشه هم سفر کوفت مادرو پدر میشه 

آخه امامزاده هم شد جای استراحت😳اونم امامزاده های قلابی

اول اینکه

امام زاده هایی ک ما میریم معروفند و دارای شجره نامه هستن. و دارای زندگی نامه اند.  اشاره هم کردم تو مناطق ما اینطور هست شاید چنین فضایی توی شهر شما ایجاد نشده باشه....

تاریخ ک بخونین میبینین بسیاری از این امام زاده ها چقدر مظلوم بودن و از اونجایی ک ظلم ستیز بودن حاکم اون زمان بخصوص تو دوره رضا خان دنبال از بین بردن سادات بودن. برای همین خیلی ها شجره نامه هاشون و پنهان میکردن ک زنده بمونن ولی خیلی هارو هم ب شهادت رسوندن ک خیلی از این امام زاده ها اینطور هست. دل خودت و ناراحت نکن. از فاز مثبت و حس خوب نور وجودیشون لذت ببر و درگیر تبلیغات منفی نشو. هرجا که حال ادمی خوبه یعنی یک چیزهایی با فطرت و روحش هم جهت هست. پس اجازه بده مولکول های هوای هرجایی خودش واقعیت و ب قلبت بتابونه بدون اینکه بخوای بی دلیل تو ذهنت از کسی یا جایی بدت بیاد.  

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
آخه امامزاده هم شد جای استراحت😳اونم امامزاده های قلابی

اتفاقا حیاط هاشون رو بزرگ و باصفا درست میکنن که جای نشستن برای خانواده ها باشه. خیلی‌ها دنبال جای امن وتمیز هستن برای نشستن و چ جایی بهتر از اونجا. الان توی پارک ها انقدر مردم متاسفانه سگ و گربه هاشون  میارن (چون فرهنگ نگهداری از حیوون خونگی ندارن) عذرم میخوام حال ادم بد میشه بخواد پیاده روی کنه چ برسه ب اینکه پارچه بذاره رو زمین حتی بشینه. 

خب عزیز دلم با احترام اونا به آب و هوای شهرشون عادت دارن ما خودمون آدم بزرگیم میریم مسافرت آب به آب ...

بچه های من اینجوری نبودن 

من اگه لباس گرم برای بچه هام بپوشم وقتی سوار ماشین بشیم میگم لباس گرمتون رو دربیارین تا عرق نکنین 

خداروشکر اینجوری دیگه خیلی کم مریض میشن 

به نظرم حجم لباس اگه مناسب باشه مریض نمیشن یا اینکه دست به هر چیزی نزنن و اگه زدن دستاشونو بشورن 

بچه های من اینجوری نبودن من اگه لباس گرم برای بچه هام بپوشم وقتی سوار ماشین بشیم میگم لباس گرمتون رو ...

عزیزم ایشون نوزاد داره شرایطش فرق میکنه

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️