2777
2789
عنوان

شما بودین میتونستین اعتماد کنین دوباره میرفتین سرقرار

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 37 پست
دقیقاااا من الان تو همین وضعیت بودم که نکنه قضاوت باشه یا نکنه اگ ازش بخوام بخاطر من تغییر کنه یا ن ...

ببین رک بخوام بگم اصلا اینطوری نیست. پسری که سرش یه جا دیگه گرم نباشه، پسری که دوست داشته باشه، پسری که وفادار باشه و برات ارزش قائل باشه اصلا خودش همیشه پیش قدم میشه که بیاد سمتت سعی می‌کنه تایم خالی کنه این حرفا و این فکرا فقط برای قانع کردن خودت و آروم کردن ذهنته پس نه عذاب وجدان داشته باش و نه خودتو محاکمه کن. کسی که این وسط مقصره تو نیستی

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...
دیوانه ای؟ بندازش دور

واقعا ب خودم شک میکنم چون اولین پسری بود تو زندگیم و دوسش داشتم براهمین هروقت معدرت خواست خر شدم😢😢

کاربری خواهرم بوده الان برای منه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین رک بخوام بگم اصلا اینطوری نیست. پسری که سرش یه جا دیگه گرم نباشه، پسری که دوست داشته باشه، پسری ...

دقیقااااا دقیققااا آره بخدا همینه که میگی

این حتی اواخر تو صفحه چت من نمیمونه  هی بش میگفتم کجا میری همش اف و آن میشد . سرش یه جا دیگه گرم بود .

دقیقا حق با شماست قانع شدم واقعا قانع شدم

کاربری خواهرم بوده الان برای منه