2777
2789
عنوان

خدا ب داد همه مون برسه

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

👌😂پس بگین خوب باشن

ما میگیم ولی مگه به حرف ما میکنن گاون گاوووو🤣

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

مگه زنا همه خوبن ؟! بعدشم خب میگم حالا ک انقد بدن اونیکه بچه نداره جدا شه کار کنه مستقل شه . حتما ک ...

🤕🤕😐 مگه فقط هدف پول و خرجیه.ادم از طرف مقابل محبت و توجه میخواد

وقتی میگی منقرض شن پس نیازی به محبتشونم نداری دیگه

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
شما نظر خودتون رو نمیتونی ب بقیه بفهمونی وهمون طور ک من نمیتونم ب شما.من نظرم اینه چون تجربه خوب ندا ...

اینکه تجربتو یه کلیات تعمیم بدی درست نیست

دنیا یر اساس تجربه های ما نمیچرخه

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

الان چند چندین ؟! هم میگی کاش نبودن ! خب نبود فرض کن تنها زندگی کن ! باز میگی محبت میخواییم !! فک کن نیستن دیگه حتما باید یه مرد بهت محبت کنه . اینهمه ادم مجرد شماهام ک از مردا بدتون میاد مجرد بمونید . 

الان چند چندین ؟! هم میگی کاش نبودن ! خب نبود فرض کن تنها زندگی کن ! باز میگی محبت میخواییم !! فک کن ...

شما کلا درگیرنکن خودتو.من  طبق سختی ک شوهر قبلیم بهم داده و پونزده سالم رو حدر داره صحبت کردم.بگرد ی خوب پیدا کن چته با بقیه کار داری

الان چند چندین ؟! هم میگی کاش نبودن ! خب نبود فرض کن تنها زندگی کن ! باز میگی محبت میخواییم !! فک کن ...

بودن و ادم درست و باعرضع بودن.مگه چقد عمر میکنیم ک بخواد همش خیانت و دعوا باشه

شما کلا درگیرنکن خودتو.من طبق سختی ک شوهر قبلیم بهم داده و پونزده سالم رو حدر داره صحبت کردم.بگرد ی ...

اخه شماها درگیرید ! میگی مرد نبود راحتر بودیم ! میگم خب وقتی راحتتری تنها باش ! فک کن مرده نیس🤷‍♀️

اخه شماها درگیرید ! میگی مرد نبود راحتر بودیم ! میگم خب وقتی راحتتری تنها باش ! فک کن مرده نیس🤷‍♀️

طرف عاشق شده وفقط دارم سعی میکنم ازش فاصله بگیرم کم کم ک مشکلی براشون پیش نیاد و غلط کنم اسم ی مرد بیاد تو زندگیم.هرچند ادعا الکی داره ک عاشقه واگ نباشم بلایی سر خودش میاره.اگ راست میگه با رفتارش و خوش اخلاقیش ثابتش کنه