2777
2789

دانشجوی پزشکی بود 

ناراحت که بود وقتی می‌گفتیم دکتر نیشش باز می‌شد غم دنیا یادش میرفت 🤣🤣🤣از وقتی خودم قبول شدم مامانم تا میبینه قراره پاچه بگیرم میگه خانم دکتر از شما بعیده 🤣🤣🤣میشم گربه ی دست آموز  اونم راهشو یاد گرفته🤣🤣🤣🤣هی مرد چقد بهت میخندیدم الان میفهمم چرا انقد شاد میشدی 

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

تا دوسه ترم اول برات جذابه بعد از این پیشوند حالت بهم میخوره 🤪

نه بابا این بنده خدا سال سوم بود 

😂حس میکنم اون علاقه اجازه نمیده عادی بشه

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😅😅وقتی کاووس تو نون خ عصبانی میشد بهش می‌گفتند چه خوش سفری می‌خندید خوشحال میشد .

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

تراز کنکورتون جدا از نهایی چقدره؟آزمون هایی که زدین کلا کدوما بودن؟ تک منبعی بودین؟

عزیزم تراز و اینا رو کلا هیچ جا حتی تو سایت هم نگفتم ❤️آزمون قلمچی شرکت میکزدم اما ماز و زیستاز و... هم زدم 

نه بیشتر درسام دو منبعی بود جز ریاصی 

البته یک منبع کافیه دو منبع برای کسیه که زود شروع کزده تایم زیاده نیازه مرور بشه

😅😅وقتی کاووس تو نون خ عصبانی میشد بهش می‌گفتند چه خوش سفری می‌خندید خوشحال میشد .

🤣🤣🤣🤣🤣حق

عزیزم تراز و اینا رو کلا هیچ جا حتی تو سایت هم نگفتم ❤️آزمون قلمچی شرکت میکزدم اما ماز و زیستاز و... ...

ازمون هایی که زدین فقط مال امسال بود یا تا چن سال پیش کار کردین؟

ازمون هایی که زدین فقط مال امسال بود یا تا چن سال پیش کار کردین؟

مال همون سال بود

فقط بگین تراز کنکور اطرافای چند هزار بود؟ ۹ هزار؟ ۹هزار و پانصد؟ ۱۰ هزار؟

من اینو بگمم برات کاربردی نداره چون استان به استان متفاوته و سال به سال ❤️❤️اصلا خودت رو درگیر این چیزا نکن بوس بوس دخییی