2777
2789
مرسی عزیزموضعیت شغلیش خوبه؟ بیشتر از دو سال دیگه طول میکشه؟مرسی مرسی😘❤️

وضعیت مالی متوسط رو به بالا داره درکل دستش به دهنش میرسه

نه همون درحد ۲ سال طول میکشه

اگه تو عقد حس بدی گرفتی از اخلاقاش هیچوقت برای برگشتن دیر نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون 😍اونی که تو ذهنمه چه فکری دربارم میکنه

اگه منظورت همون پسرس که حس میکنم گه گاهی بهت فکر میکنه اما تصمیم جدی نگرفته و شایدم حس میکنه بیاد جلو قبولش نکنی اما توام خودتو کوچیک نکن اصلا

وضعیت مالی متوسط رو به بالا داره درکل دستش به دهنش میرسهنه همون درحد ۲ سال طول میکشهاگه تو عقد حس بد ...

مهم برام خوشبختیمه

زمانش مهم نیست

اگه حس میکنین با این ادم ازدواج نکنم برام بهتره و‌مورد بهتری سالهای بعدش برام پیش میاد بهم بگین😅

❤️‍🩹

یعنی به نظرتون با این ادمی که میگین ازدواج نکنم بهتره؟

من نگفتم ازدواج نکن گفتم یه موقعی اگر تو دوره نامزدی یا عقد پشیمون شدی برگرد از حرف مردم نترس اونم اگههههههه پشیمون شدی به نصیحت بقیه ام گوش بده

مهم برام خوشبختیمهزمانش مهم نیستاگه حس میکنین با این ادم ازدواج نکنم برام بهتره و‌مورد بهتری سالهای ...

اینکه این ادم برات خوبه یا نه کاملا یه تصمیمیه که خودت با امتحان کردنش باید بگیری

اگه منظورت همون پسرس که حس میکنم گه گاهی بهت فکر میکنه اما تصمیم جدی نگرفته و شایدم حس میکنه بیاد جل ...

دو نفرن یکی به دوستاش گفته منو دوست داره ولی اقدامی نکرده اونی که خودم دوسش دارمو کمتر میبینمش درباره این دوتا جداگونه حستو میگی❤❤

دو نفرن یکی به دوستاش گفته منو دوست داره ولی اقدامی نکرده اونی که خودم دوسش دارمو کمتر میبینمش دربار ...

نفر اول یه حسایی واقعا بهت داره از ظاهرت خوشش میاد و حس میکنه کیوتی و (خانومانه رفتار میکنی شاید) دومی حس میکنم شاید یه چیزایی حس کرده که تو بهش یه حسایی داری ولی هنوز راجب این حسش که تو بهش علاقه داری مطمئن نیست گه گاهی میای تو ذهنش

مرسی چقدر درسته😍 ویژگی های ظاهریشونم مث قد و...میگی

نفر دوم حس میکنم زاویه فک داره موهاشو بالا میزنه و شاید هودی هم میپوشه و بیشتر وایب مردونه داره

نفر اول که گفتی اون بهت حس داره یا منزویه یا شوخ طبع و بامزه و سعی میکنه تظر تورو جلب کنه و اکثرا میپادت

عزیزم به خدا توکل کن ایشالله بهترین ها برات پیش بیاد بهترین ها سمتت بیان چون حس میکنم دلت پاکه برای ...

چجوری دعا کنم😅

خیلی سختی کشیدم

الان یه مسئولیت سنگین رو دوشمه که دارم تلاش میکنم درست انجامش بدم

همش میکنم خدایا باید اینو برام جبران کنی که انقد خوشبخت بشم بفهمم جبران این بوده😭

❤️‍🩹