2777
2789
عنوان

شوهر دختر خالم فوت شد

| مشاهده متن کامل بحث + 22928 بازدید | 193 پست
بچه ک قانونا با پدرشهو اینکه خیانت کرده یا هر چی به خودش ربط دارهو سکه دین شوهرته به اونتو نمیتونی د ...

درضمن حتی چند بار خواسته بچه رو ملاقات کنه، بچه نرفته و گفته مادر من نیست

ک دنیا ب دوری ز اولاد زهرا نیارزد
عزیزم تو از شوهرت دق و دلی داری، دلیلی نمیشه بیای سر من خالی کنی، هر نفسی ک دارم نفرین میکنم، و مطمئ ...

تو با چشمت دیدی خیانتش رو؟

شوهر تو در کمال عقل و صحت عقل امضا کرده ک مهریه بده

و بچه هم حضانتش با پدره

نفرین تو هم فقط به خودت برمیگرده یه روز

شک نکن

و در ضمن شوهر من و دق و دلیم چه ربطی به شما داره ک سر شما خالی کنم؟

مشخصه استدلالاتون از بیخ و بن غلطه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی بی زحمت لایک نکن دیگ 😂😂😂 ببخشیدا

چرا 😂

ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ، ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ🎀کاربری دست دو نفره دوستان 

آره ولی اون کوچیکم می‌کنه با هر بار تلاشم که ناامید میشم همیشه باید دعوا راه بندازم تا ببینمش خودش خ ...

سخته ک اینطوری ک فقط خودخوری کنی و کسی از دلت خبر نداشته باشه

خودت باش با وجدانی بیدار🌱

سخته ک اینطوری ک فقط خودخوری کنی و کسی از دلت خبر نداشته باشه

قربون صدقه و محبت می‌کنه بهم مهربونه خوش اخلاقه دست و دلبازه ولی برای دیدنش باید انتظار بکشم فقط 

می‌دونم که وقتشو داره خودش عمدی این کارو می‌کنه از شدت عصبانیت چیزی هم بگم بجای ناز کشیدن چندین هفته حتی ماه هم ازم فاصله میگیره دیگه خودم مجبور میشم برم جلو 

ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ، ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ🎀کاربری دست دو نفره دوستان 

تو با چشمت دیدی خیانتش رو؟شوهر تو در کمال عقل و صحت عقل امضا کرده ک مهریه بدهو بچه هم حضانتش با پدره ...

ندیدم خب تو چت هاشون ک مشخص بود، شوهرمم تا بحال حتی یبارم درباره خیانتش حرفی نزده، خب مشخصه عزیزم معلومه نتونستی مهریه بگیری طرف اونو میگیری، حتی ب خودمم برگرده هم نفرین میکنم، و همین ک بچه اش نمی‌خواد ببیننش همین براش عذاب بزرگیه

ندیدم خب تو چت هاشون ک مشخص بود، شوهرمم تا بحال حتی یبارم درباره خیانتش حرفی نزده، خب مشخصه عزیزم مع ...

تو چه ساده ای هسی

زنی ک خیانت کنه مهریه هم‌میگیره

و شوهره سریع طلاق میده؟

شک نکن جواب سوالاتت رو اینده میگیری خودت

پس شوهرم چیکار میکرد ی ج. ن ده نگه میداشت خونش؟😂😂

فداتشم عزیزم هم دیگه رو اذیت نکنید هر کس ی برداشتی می‌کنه ی حرفی میزنه اینجا میایم با هم درد و دل کنیم نه اینکه بپریم به هم 

تو چه ساده ای هسیزنی ک خیانت کنه مهریه هم‌میگیرهو شوهره سریع طلاق میده؟شک نکن جواب سوالاتت رو اینده ...

سکه اش ۱۱۴ تا بود، ۵۰ تا رو بخشید شوهرم طلاق داد، درضمن میخواست ازدواج کنه ک طلاق داد

تو چه ساده ای هسیزنی ک خیانت کنه مهریه هم‌میگیرهو شوهره سریع طلاق میده؟شک نکن جواب سوالاتت رو اینده ...

بیخیالش شو عزیزم هر کس داند و خودش و خدایش