2777
2789

پسره ده سال پیش خیلی منو دوست داشت الان 30 سالمه جداشیم. تازگیا اینستا فالوش کردم با کلی ذوق و شوق پیام داد و گفت کاش بودی باهم ازدواج می‌کردیم و بچه داشتیم...

دوسه بار رفتم دیدمش گفت چقد خوشگلتر شدی و اینا

منم غرور کنار گذاشتم ازش تعریف کردم و گفتم دوست دارم منم

ازاونموقع چس کرده من دوروزم پیام ندم نمیده و میگه بیا خونه🤐🤐🤐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلاک کنم بدون توضیح؟

نه برا چی بلاک 

اگه گفت بیا بگو فکر کردی کی هستی با خودت چی فکر کردی انقدر عاشقتم که بیام و به هر خفتی تن بدم 

برو رد زندگیت و دیگه پیامت رو نبینم من فکر کردم تو لایق احترام و دوست داشتمی تو کارت با هر زنی راه میفته تو دنبال خانم نیستی 

قهوه ایش کن مرد سی ساله بی فکر ابله رو 

نه برا چی بلاک اگه گفت بیا بگو فکر کردی کی هستی با خودت چی فکر کردی انقدر عاشقتم که بیام و به هر خفت ...

الان یک روز نیمه غیبه پیامم نداده

گفت سرماخوردم خوب شم میام میبینمت ده روزه میگه سرماخوردم🤣

یعنی بلاک نکنم وایسم پیام بده اینارو بگم؟

الان یک روز نیمه غیبه پیامم نداده گفت سرماخوردم خوب شم میام میبینمت ده روزه میگه سرماخوردم🤣یعنی بلا ...

اره اتفاقا عادی و بالغانه حالش بپرس بگو بهتری یا فلان 

اگه گفت بیا خونه بگو نه میخوای ببینی کافه 

اگر زیاد حرف زد اونو جواب بده  بذار بفهمه بالغ و ارزشمندی اگر فهمیده بود رابطه جدی تر میشه اگر نبود بذار بره دنبال زندگیش 

با هیچ پسری قبل از عقد رابطه ج نداشته باش 

و اصلا تو نزدکیشم نرو 

😁

اره اتفاقا عادی و بالغانه حالش بپرس بگو بهتری یا فلان اگه گفت بیا خونه بگو نه میخوای ببینی کافه اگر ...

حالان اینو ک خداروشکر عاقل شدم بیخیال شدم

ولی همه ی پسرا رو بهشون بگی نمیام غیب میشن 

همینم بااون همه ادعای عاشقی چون گفتم خونه نمیام ده روزه میگه سرماخوردم ک کافه یا بیرون نیاد