2777
2789

چی دارم، یا چقدر برای رسیدن بهش تلاش کردم هنوزم کافی نیست و بیشتر میخام

حس میکنم همش باید بیشتر و بیشتر و بیشتر داشته باشم، یچیز تا یکماه قبل میخاستم که دور از ذهن بود، بهش میرسم ولی بعدش باز هم همون حال 1 ماه قبلم دارم،همش این حس دارم که اینا کافی نیستن.. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو بچگی چیزی بوده که بهش نرسی و بصورت آرزو و حسرت برات بمونه ؟ 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

طبیعیه ، و خیلی بده به نظرم ، مثلا من یه موفقیتی بدست آوردم ، خوشحال شدم ولی نه آنچنان زیاد و ذوق زده ، اما اطرافیانم خیلی خیلی خوشحال شدن و تشویقم کردن و هدیه بهم دادن و... انگار چیزی که بدست می‌آریم اهمیتش برا خودمون کمرنگ میشه اما اطرافیان کاملا متوجه میزان مهم بودنش هستن ، من سعی میکنم به یاد بیارم چقدر میخواستمش و با خودم میگم اگه بهش نمیرسیدم و بقیه میرسیدن قطعا تا ابد با حسرت نگاهشون میکردم ، پس خداروشکر

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌