اره خیلیی تاپیک زدم واسه چی چقدر خوشحالم از من خوشبخت تر تو دنیا وجود نداره من بهترین و خوشبخت ترین و خوش شانس ترین زن جهانم خدایا مرسی عالیه بینظیره🥺😭 نیم ساعت خون گریه میکنم نم چی بند نمیاپ این اشکای لعنتی
ایقدر گرونی و تورم فشارمیاره میدونم هروز از خیلی از ارزوهامون دورترمیشیم و ازخوردنیا کم کم محروم تر میشیم دلم برامادروداداشم میسوزه خستم از اینکه همش بفکر اونام شوهرمم معمولیه وضعش نمیتونه دائم بهشون رسیدگی کنه بخدا بی پولی بد دردیه دیگه میخام مادیات کمتر بها بدم بلکه ب شوهرم کمترفشاربیاد
بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم. یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه
احساس کنین خوشبختی یک حس اگه انتخابش کنین مجبوره سرو کلش پیدا شه مثل بی پولی تا حس میکنید پول ندارید دیگه از زندگی بیرون نمیره تا تهش میمونه وانمود کنین تا بشه