2777
2789
عنوان

کسی هست از کره ایها خوشش نیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 12049 بازدید | 493 پست

برام جالبه تو نی نی سایت بارها دیدم که نظر پرسیده میشه ، بعد طاقت ندارید که نظرات و سلیقه های متفاوت رو حتی در مورد زیبایی و ظاهر افراد بپذیرید. 😐

بعضی ها که مدام دوست دارن نظراتشون رو به بقیه دیکته کنن و اونها رو قانع کنن که سلیقه و نظرشون اشتباهه !! 

بعضی ها هم که از این مرحله عبور کردن و اگر کسی باهاشون هم نظر نباشه ، بهش میگن حسود و ... !! 

" البته آدما درواقع چیزی رو راحت به دیگران نسبت میدن که درواقع اون رو تو وجود خودشون دارن." 😉😉😉

مثل اون کاربر که خیلی راحت به خودش اجازه داد به خانم های ایرانی توهین کنه و به کاربرهایی که نظر مخالف داشتن ، بگه حسود و .... هستین. 

البته همه میدونیم کسی که توهین میکنه ، یعنی حقارت درونی داره و به این شکل داره برون ریزی میکنه و اصطلاحا خودش رو خالی میکنه. 

دقیقاً.فکرکنم فقط خود استاتر قیافه کره ای ها خوشش میاد بقیه همه گفتند نه خوشمون نمیاد

چون کور بودی ندیدی تو نی نی سایت اره که البته اینجا هم من و چند نفر دیگه گفتیم خوشمون میاد  ولی یک سر به اینستا و تیک تاک و ... بزن میبینی من خودم با افرادی که تو گروه هستیم از همه رنج سنی ۱۳ سال تا ۴۰ سال عاشق کره و بازیگراش و کلا .... هستیم دیگه اون دوره تموم شد رفت الان معیار زیبایی تغییر کرده 

گفتن در یک جمله او را توصیف کن گفتم در آسمان تاریک       در میان همه ستارگان او ماه  من است))♥️                           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نوجوون هستی ؟😒🤒این اصلا قیافه مردونه داره تو ایران این جور پسرا رو بچه خوشگل میگن و اصلا مرد حساب ...

23 سالمه ازخودم بزرگترم زیاد دیدم که قیافه های این شکلی دوست داشتن الان اگه مثلا ازچهره های اروپایی یا ترک خوشم میومد اوکی بود؟ 

اگر بگویی تو کیستی خواهم گفت:باغی بودم، که به هر دانه خاک عطر عشق آمیختم، اما هر اناری که پروردم به خون آلوده بود❤️‍🩹

برام جالبه تو نی نی سایت بارها دیدم که نظر پرسیده میشه ، بعد طاقت ندارید که نظرات و سلیقه های متفاوت ...

شما هم فقط چیزی که به نفع خودت هست رو میگی توهین بقیه به اون خانوم رو نمیگی عجب 

گفتن در یک جمله او را توصیف کن گفتم در آسمان تاریک       در میان همه ستارگان او ماه  من است))♥️                           

شما هم فقط چیزی که به نفع خودت هست رو میگی توهین بقیه به اون خانوم رو نمیگی عجب

چه ربطی به منفعت خودم داره ؟!! 

یعنی نمیتونید تفاوت نظرات و سلیقه ها رو بپذیرید ؟؟ 

پس چرا نظر می‌پرسید ؟؟ 

والا تا جایی که دیدم اون کاربر به خانم های ایرانی گفت گاو شیرده و ... 

هر کسی هم که نظر مخالف داشت ، حسود و... بود و تمام. 

کلا همه رو می‌شناخت و روانشناسی و تحلیل شخصیت می‌کرد !! 

شاید من ندیده باشم ، اگر بقیه بهش توهین کردن ، کامنتشون رو بذار تا ببینیم. 

برام جالبه تو نی نی سایت بارها دیدم که نظر پرسیده میشه ، بعد طاقت ندارید که نظرات و سلیقه های متفاوت ...

کسی سعی نکرد نظرشو تحمیل کنه خود من فقط میخواستم ببینم ایا کسی هست اینارو جدی نگیره برعکس من که ازشون بت ساختم؟ کجا سعی کردم تحمیل کنم، فقط برام جالب یا عجیب بود میخواستم ببنم پس تعریف بقیه از زیبایی چیه اگر این نیست

اگر بگویی تو کیستی خواهم گفت:باغی بودم، که به هر دانه خاک عطر عشق آمیختم، اما هر اناری که پروردم به خون آلوده بود❤️‍🩹

چه ربطی به منفعت خودم داره ؟!! یعنی نمیتونید تفاوت نظرات و سلیقه ها رو بپذیرید ؟؟ پس چرا نظر می‌پرسی ...

چته تو چطوری خودت هر نظری خواستی میتونی بگی بقیه نمی توانند نظر بدن بعد چون ما می گیم از این افراد خوشمون میاد قبول نمی کنید عجب برو بخون خودت حوصله ندارم باز پیام هارو برای شما ریپ بزنم ببین که بقیه هم توهین کردن نه فقط اون خانوم منتها شما اون افراد رو نمی بینید دیگه هم ریپ نزنید حوصله بحث ندارم اصلا 

چته تو چطوری خودت هر نظری خواستی میتونی بگی بقیه نمی توانند نظر بدن بعد چون ما می گیم از این افراد خ ...

والا تو اول منو ریپلای کردی. 

مگه من به تو کاری داشتم؟؟ 

تو مخاطب کامنتم بودی؟؟ 

تعصب چقدر راحت باعث میشه به دیگران توهین کنی. 

حوصله هم نداشته باش ، مگه شما برای من اهمیتی داری؟؟ 

ریپلای کردی و برام کامنت گذاشتی ، من هم جواب دادم. 

همین. 

والا تو اول منو ریپلای کردی. مگه من به تو کاری داشتم؟؟ تو مخاطب کامنتم بودی؟؟ تعصب چقدر راحت باعث می ...

🤡🤡🤡🤡

چته تو چطوری خودت هر نظری خواستی میتونی بگی بقیه نمی توانند نظر بدن بعد چون ما می گیم از این افراد خ ...

در ضمن من فقط همون کامنت رو گذاشتم. 

اتفاقا گفتم همه باید بپذیرید سلیقه ها متفاوته.

و به اون کاربر انتقاد کردم چون دیدم خیلی توهین کرد. 

کره ای هارو فقط در حد فیلم های تاریخی وفانتزی (و به ندرت فیلم مدرن) خوشم میاد و بعضی سلبریتی هاشون واقعا خوشگلن اونم فقط تو اون فیلما(چون تو اون فیلما اکثرا لباس گشاد دارن ولاغریه مفرطشون رومخ نیست و رنگ لعاب بیشتری داره صورتاشون) 

اما در دنیای عادی هیچ حرفی واسه گفتن ندارن 

پاسخ های شما در مورد غلط املایی هاتون یا نظراتی که خودم میذارم هیچ اهمیتی واسم نداره کلا نخونده از بخش اعلانات حذف می‌کنم به اسم هیج کاربری هم توجه نمی‌کنم مگر اتفاقی