2777
2789

چی میگن خیلی قشنگه

تورو خدا برام یه حمد یا صلوات یا یه دعا از ته دل کنید🙏🙏🙏😭😭😭 یه مشکل بزرگ دارم تو زندگیم،، شدیدا نیازمند دعاتون هستم
فوق‌العاده زیبا و قشنگ ماسه بار دیدیم

آخه معنیش چی بود مثلا؟

واقعا؟؟؟

تورو خدا برام یه حمد یا صلوات یا یه دعا از ته دل کنید🙏🙏🙏😭😭😭 یه مشکل بزرگ دارم تو زندگیم،، شدیدا نیازمند دعاتون هستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی بدم اومد خیلی مزخرف بود اعصابمم خورد سد اصلا با این مدل فیلما روحیم نمیسازه

آره منم خوشم نیومد

آخه جزع مشکلات جامعه نبود، مرده مرفه هم بود

الان بیشتر مردم از گرسنگی فکر شکم و رفع حاجت های اصلیشونن🤔

معنی فیلمشو نفهمیدم

اینکه هرکاری میخوای کنی اولش خوب بفهم و بخاطره پول راضی به هرکاری نشو بلند پروازی و

میدونم ولی میگم جزع مشکلات اصلی جامعه نبود،، پیام خاصی نداشت...

آخه خیلیییی تعریف شنیدم بودم ازش🫤

نه مظمون فیلم کاملاً جدید بود و اینکه به شدت قشنگ بازی کرده بود پدره و لیلا حاتمی

آره من خودم از بازیگرا و بازی هاشون خوشم اومد ولی از مضمون کلی نه...

پیام خاصی نداشت بنظرم

نه مظمون فیلم کاملاً جدید بود و اینکه به شدت قشنگ بازی کرده بود پدره و لیلا حاتمی

مخصوصا آخرش چه چرت تموم شد همشون مردن..

سه ساعتم بود نشستم تا آخر دیدم ببینم چی میشه😅

آره من خودم از بازیگرا و بازی هاشون خوشم اومد ولی از مضمون کلی نه...پیام خاصی نداشت بنظرم

ببین سلیقه ای هست عزیزم 

من خودم تا حالا بالغ بر۳۰ بار صبحانه با زرافه ها

۱۰۰ بار هفتادسی رو دیدم 

هتل که اصلاً حفظم

آره حالا من میخوام قسطنطنیه برم سینما با اون یکی چیه الناز شاکردوست با نعیمه

آره درکل سلیقه ای هست

منم سلیقه ام تو همین سبک اجتماعی ایناس..

ولی اون الناز و نعیمه رو دوست دارم ببینم چیه