2777
2789

به عنوان کسی که از ۱۸ سالگی شاغل بوده تا الان میگم موقعیت خوب ربطی به شاغل بودن نداره 

....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانى‌هاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمى‌كشيد؟

برا من میزارن

ولی من متنفرم از کار

ی خانوم باید ب فکر قر و فر باشه کار چیه😂😂😂 البته ک مستقل بودن برا من ک گدام واجبات ولی گشادیم میاد واقعا

دانشگامم یکی دو ساله تموم شده نرفتم جایی کار کنم🤡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۱ 

شوهرم هرکاری میکنم نمیزارع ادامه بدم اون شب التماس کرد بیخیال شو من دارم مثل چی شب تا صبح کار میکنم برا دوتامون

البته هیچی کم نمیزارع ولی خودم دوست دارم شاغل باشم 

به عنوان کسی که از ۱۸ سالگی شاغل بوده تا الان میگم موقعیت خوب ربطی به شاغل بودن نداره

دقیقااا

حرفتو باید با طلا نوشت

مثلا اگ ننه بابای پولداری داشتم دغدغم کار نبود یا فشار نمیراشتن روم ک برو سر کار

الان همین دخترای بیکار و ادایی ک مدام ب قر و فر میرسن خوشبختن بی استرس و فشار حالشون خوبه خوش ب حالشون 

من ک از کار متنفرمممم کاش حداقل بابای پولدار داشتم

اصلا دلم نمیخواد سر کار برم هر روز بهم میگن نمیخوای کار جور کنی😑😑😑

ن برا این نیست چندتا از همکاراش خانوماشون شاغل شدن زندگی براشون یکم سخت شد چندتایی هم طلاق گرفتن برا ...

اهااا

ببین خیلی حال میده ک 

برو کلاس باشگاه وقتتو با لذت و بدون استرس پر کن اگر همسرت تامین کرده تو رو از نظر مالی

اهاااببین خیلی حال میده ک برو کلاس باشگاه وقتتو با لذت و بدون استرس پر کن اگر همسرت تامین کرده تو رو ...

اره تامینه همه جوره ولی خب خودم بعضی موقع ها بهش فکر میکنم اون شب دوباره درموردش حرف زدم آلتماس کرد گفت بیخیال شو 

ن برا این نیست چندتا از همکاراش خانوماشون شاغل شدن زندگی براشون یکم سخت شد چندتایی هم طلاق گرفتن برا ...

من ب همسرت حق میدم

اکثرا خانومای شاغل انقدر انرژیشون گرفته میشه وقتی برای همسرشون ندارن اصلا حوصله ندارن

چرا قدیما همه زنا خونه بودن؟ چون ذاتا زن برای ارامش خلق شده مرد چون روحیه قوی تری داره برای کار بیرون!

استقلال مالی واس خانوم زمانی خوبه ک پشتوانه نداره🥲

اوایل دوست داشتم شاغل بشم اما الان اصلا خوشم نمیاد

برای خودم شخصا ازدواج کردن و خانوم خونه بودن بهتره

ساربان آهسته ران کارامِ جانم میرود ،نه چرا آهسته؟باید ساربان می ایستاد ،باید از ما باز خوشبختی سفارش میگرفت ،باید اصلا در همان کافه زمان می ایستاد...