2777
2789
عنوان

اشتباه و گناه

96 بازدید | 14 پست

بچه ها من تو زندگیم خیلی کارای اشتباه و گناه کردم با اینکه سنم کمه و همیشه یه هاله از انرژی منفی و بدبیاری دورم بوده 

چله زیارت عاشورا و دعای توسل برداشته بودم حالم روز ب روز داشت بهتر میشد 

دقیقا روز ۳۹ چله ، تنها داشتم درس میخوندم نتونستم کنترل کنم خودمو و خ.ودارض.ایی کردم 

حالم خیلی خیلی بده 

انقد از خدا خجالت میکشم که حتی نمیتونم ازش بخوام منو ببخشه

نمیدونم با این حال بد چیکار کنم

تازه فرداهم برای یکی که خیلی برام عزیزه باید سالگرد بگیریم ، و منم چون هنوزم لک.ه دارم از عادتم نمیتونم غسل کنم

عیب نداره اگه سرزنشمم میکنین ، فقط انقد حالم بد بود که خواستم به اشتراک بزارم

(این تاپیکو یبخرم گذاشته بودم ولی چون اروم نشدم دوباره گذاشتم )

من میتونم چلمو ادامه بدم ؟ و اینکه میتونم برم غسل کنم با اینکه پ.ریودم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امام صادق (علیه السلام ) فرموند: هر کس گناهى کند هفت ساعت از روز درباره آنها به او مهلت دهند پس اگر سه بار گفت : ((استغفر اللّه لذى لا اله الا هو الحى القیوم )) آن گناه بر او نوشته نشود

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

بابت گناهت توبه کن 

و اینکه اره میتونی چلت رو ادامه بدی

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

ما آدما همه گناه کاریم خدا مهربونه خیلی مطمئن باش

میدونی من بارها توبه کردم و دوباره گناه کردم این منو اذیت میکنه و ناراحتم میکنه💔😭

اصلا نفسم قوی نیست همش در برابر گناه شکست میخورم

میدونی من بارها توبه کردم و دوباره گناه کردم این منو اذیت میکنه و ناراحتم میکنه💔😭اصلا نفسم قوی نیس ...

ما همه صدبار توبه میکنیم 

مگه تقصیر تو نیاز جنسی آفریده خود خدا هست و صدرصد میبخشه سعی کن گرمی نخوری تنها نمون توصیه زیادی دارم که تنها نمون اصلا

دوستای مهربونم امضامو میشه بخونید؟🫂💚میشه برام دعا کنید قشنگا بهم بگید منم براتون دعا کنم 🫂❤️‍🩹

ما همه صدبار توبه میکنیم مگه تقصیر تو نیاز جنسی آفریده خود خدا هست و صدرصد میبخشه سعی کن گرمی نخوری ...

اره واقعا هم همینه تنها موندم اینطور شد وگرنه تو حالتای دیگه اصلا متوجهش نمیشم 

اره واقعا هم همینه تنها موندم اینطور شد وگرنه تو حالتای دیگه اصلا متوجهش نمیشم

تنها نمون اصلا 

تنها بدی آهنگ بزار برقص بخور دوش آب یخ بگیر اصلا بیکار نمون 

دوستای مهربونم امضامو میشه بخونید؟🫂💚میشه برام دعا کنید قشنگا بهم بگید منم براتون دعا کنم 🫂❤️‍🩹

تنها نمون اصلا تنها بدی آهنگ بزار برقص بخور دوش آب یخ بگیر اصلا بیکار نمون

ممنونم بابت این توصیت 🤍

یه سوال از شما که اطلاعات داری 

من کلا دربرابر‌گناه سستم هی میگم نمیکنم یا انجام نمیدم ولی تو شرایطش که قرار میگرم حتی فکر هم نمیکنم و انجام میدم چیکار کنم که اینطور نباشم

ممنونم بابت این توصیت 🤍یه سوال از شما که اطلاعات داری من کلا دربرابر‌گناه سستم هی میگم نمیکنم یا ان ...

متأسفانه این موضوع ترک نشدنی هست چون نیاز آدمه عزیزم 

ولی میشه کمش کرد 

و اینم بگم عوارض زیادی داره 

بزرگترین عوارض این که توی رابطه زناشویی به مشکل میخوری