2777
2789

لباسام همه کهنه شدن از عید تا الان مانتویی نگرفتم ماتوی عیدمم همچین اش دهن سوزی نبود از حراجی گرفتم 

لباس پاییزه و زمستونی ندارم هیچی

بهش میگم خوب چی میشه ماهی ی تومن بدی بهم من باهمون هر ماه ی لباس میگیرم 

یهو گفت یک میلیون در ماه بدم؟ 

گفتم همه ی دخترای جوون شیک میگردن خوب من خجالت میکشم 

گفت دخترای مردم از ۱۵سالگی کار میکنن خرجشونو در میارن تو چی؟؟ 

یا ازدواج میکنن برو شوهر کن💔میدونه خواستگار ندارم میدونه چقدر دلم میخواد ازدواج کنم ک راحت شم واقعا از قصد میکنه یعنی؟؟ از قصد منو هعی بل این حرفاش اذیت میکنه؟؟ 

الانم داره تکرار میکنه ک دخترای مردم از ۱۵سالگی کار میکننن (: 

منم دارم میرم سرکار اما نمیشه خوب پولمو نمیدن 

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

چرا اینجوری میکنه

نمیدونم گاهی با حرفاش بدجور تا عمق وجودمو میسوزونه انقدر محبت نکردن بهم ک از پسر مردم گداییی محبت میکنم (: 

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایا همه ی شما از ۱۵سالگی کار کردین؟؟؟ 

چند سالته

۲۲

مهارت یاد بگیر کارنکن واسه مردم

مهارتم خیاطیه اما خدا ازشون نگذره پولمو نمیده الان من دو ماه منتظرم صاحبکار بی همه چیزم پولمو بده 

نمیدونم گاهی با حرفاش بدجور تا عمق وجودمو میسوزونه انقدر محبت نکردن بهم ک از پسر مردم گداییی محبت می ...

فک کنم خود مادرت مشکل کمبود محبت بیشتر داره نرمال نیست متأسفانه 

یا حسین،  خدایا شکرت،  شکرت نعمت نعمتت افزون کند

نه بابا

(: هنوزم دارع میگه نمیفهمی هیچی تو مغزت نیست 

اخه ماهی ی تومن چیه دیگه قلبم اتیش گرفت 

فشارزندگی زیاده مادرمنم میگفت یه لقمه غذامیذاشتم دهنم منت میذاشت بااینکه نوجوان بودم یادمه یبار لقمه رو ازدهنم کشیدم بیرون رو فرش پخش کردم🤣اگه پول ندارن درک کن واینکه چراجایی کارمیکنی که پولتونمیدن

فک کنم خود مادرت مشکل کمبود محبت بیشتر داره نرمال نیست متأسفانه

قلبم بدجور شکسته ولی انشاالله خدا به دلش ارامش بده 

مهارتم خیاطیه اما خدا ازشون نگذره پولمو نمیده الان من دو ماه منتظرم صاحبکار بی همه چیزم پولمو بده

بهترین مهارتو داری دختر

داد و بیداد کن پولتو بگیر 

حرفه ای یاد بگیر نه تولیدی و..

طراحی دوخت مزون و...منظورمه

سال ۴۰۲ شروع یه زندگی جدید و تحول در من ...بینهایت خود جدیدم رو دوست دارم .💯

فشارزندگی زیاده مادرمنم میگفت یه لقمه غذامیذاشتم دهنم منت میذاشت بااینکه نوجوان بودم یادمه یبار لقمه ...

چون کثافت حروم لقمن نمیفهمن ادم احتیاج داره