2777
2789
عنوان

بچها توقع دارید خانوادتون به شوهرتون زنگ بزنن التماس دعا بگن

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 30 پست
خب خداحافظی کرده

پس چرا تعارف داری،

خونوادت باید بدونن الان تلفن و اینا هست نیاز نیس صبر کنن تا از زیارت برگرده بعد بیان زیارت قبولی که

باید زنگ بزنن

پس بی تعارف بگو خدافظی کرده ارزش و احترام‌گذاشته شما هم بزارید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با مامان بابام رو دربایستی ندارم راحت میگم به ( اسم همسرم) هم زنگ بزنید اونا خم ادمای گیری نیستن ...

دقیقا منم باهاشون راحتم هرچی بشه سریع میگم مثلا محمد اومد اینکارو کنید اون حرفو نزنید اینجوری کنید🤣

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️

زشت نیس؟🙄

نه چرا زشت باشه!

شوهرت که نمیفهمه اونا چیزی نگفتن خانوادتم فکر میکنن شوهرت خواسته صحبت کنه

بعدم چرا مستقیم به مامانت نمیگی بهش زنگ بزنن

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️

حس میکنم شوهرم کوچیک میشه اینطوری نظرت؟

نه اتفاقا بیشتر بش ارزش میدن

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

مگه کجا رفته که انتظار داره زنگ بزنن التماس دعا بگن 😂😂😂

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

پس چرا تعارف داری،خونوادت باید بدونن الان تلفن و اینا هست نیاز نیس صبر کنن تا از زیارت برگرده بعد بی ...

بنظرت شوهرم کوچیک نمیشه اینطوری ؟

بعد بنظرت مثلا اگه پدر و مادر من برن مشهد ولی خداحافظی نکنن با شوهرم 

توقع داشته باشم از شوهرم که زنگ بزنه به خانوادم التماس دعا بگن یا نه؟

بنظرت شوهرم کوچیک نمیشه اینطوری ؟بعد بنظرت مثلا اگه پدر و مادر من برن مشهد ولی خداحافظی نکنن با شوهر ...

نه چرا کوچیک بشهدور از چشم شوهرت بهشون بگو بزنن

خب بهتره خدافظی کنن ولی بزرگترن نکردم هم عب نداره،،اگه پدر مادرت وقتی برمیگردن مثلا یه شب همه خاهرا جمع میشید،میرید اونجا مخصوص برگشتن از زیارت خب همسرتم باید بیاد

وگرنه خب وقتی خدافظی نکردن ینی خودشون هم توقعی ندارن

نه چرا کوچیک بشهدور از چشم شوهرت بهشون بگو بزننخب بهتره خدافظی کنن ولی بزرگترن نکردم هم عب نداره،،اگ ...

اونو که برای بعد از سفر حتما شوهرم میاد همیشه ولی من همیشه بهش میگم که وقتی خانوادم میرن سفر(درحالیکه خانوادم هیچوقت باهاش خداحافظی نمیکنن مگر موقعی که ما خونشون باشیم اگه نباشیم بهش زنگ نمیزنن) تو در حین سفر حتما بهشون زنگ بزن انگاری توقع دارم شوهرم زنگ بزنه اونم میگه اونا از من خداحافظی نکردن من زنگ بزنم کوچیک میشم همیشه برای این اعصابم خورد میشه نظر شما چیه کار من اشتباهه؟

اونو که برای بعد از سفر حتما شوهرم میاد همیشه ولی من همیشه بهش میگم که وقتی خانوادم میرن سفر(درحالیک ...

اره اشتباهه ،وقتی خونوادت خدافظی نمیکنن،خب بعدش چ توقعی دارن؟؟

اگر چنین توقعی دارن پس اول خودشون رعایت کنن بعد توقع کنن

توقع بی جا چرا داری،بعدم مردارو درگیر چه چیزایی میکنی

ببین می‌دونی چرا اینطوریمچون یه شوهر آبجی دارم اون خیلییی اهل تماس گرفتن و ایناس مثلاً خانوادم با او ...

عزیز به چه قیمتی؟بعد شوهرت بگه از من توقع بی جا داری

والا من یه شوهری دارم حرفم حتی نمیزنه،خونوادم نه پسر دارن نه داماد دیگه ای ….

خب خیلی برام مهمه که خانوادم شوهرم رو دوست داشته باشند🥹شما تک فرزندی؟

خب اخلاقش اینه نمیتونی زورش کنی ک،

بعدم اگر خونوادت توقع دارن واقعا اوناهم باید بجا بیارن

همه ادما ک مثه هم نیستن شوهر سما و شوهر خاهرت فرق دارن

نه دوتا خاهر دیگه دارم

اره درست میگی ولی ببین چون هم سن هستن هر دو تا دوماد خیلی باهم مقایسه میشن یکم برای من سخته که اونو ...

میدونم تو چی میگی،ولی به نظرم در این حدی ک توضیح دادی ربطی ب شوهرت نداره برعکس داری غر میزنی

به خونوادت باید به چیزایی گوشزدکنی،وگرنه بیخیال دو‌طرف شو،