2777
2789
برنج عنبر بو حسنی خیلی خیلی خوشمزه و خوش پخته دونه هاش ری می‌کنه موقع پخت اصن دوست داری برنج و خالی ...

احتمالا جنوبی چون جاهای دیگه پاکستانیا این قیمتن

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...
شوینده دورتو خوبه پرسیل خوبه ولی گرونه اکتیوم خوبه برنج هرچی گیرمون بیاد ایرانی که زیاد گرون نباش زی ...

آره ولی اینا خیلی گرون شدن.تا چند ماه قبل برام مهم نبود ولی الان حقوقمون کفاف نمیده 

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا اقتصادی که همه برنجا گرونن من هاشمی میخورم چون اصلا نمیتونم اون یکی برنج ها رو بخورم

چاره چیه برای مهمون چی میذاری

خب بگو چی میخری ارزون بوده راضی هم بودی

من شهریور مژده خریدم 590 واقعا خوب بود دوماه قبل اونم 550 خریدم الخیال بود برنج اونم عالی بود.

من بیشتر ب قیمت توجه میکنم پودر ماشین لباسشویی  هم تست یا یکتا میخرم.  مایه ظرفشویی وریل همیشه میخرم . نرم کننده حوله و لباسم راپیدو خیلی خوبه دفعه پیش گرفتم میخوام بد این راپیدو بخرم. 

اصلا نخر من یه پنج کیلویی خریدم بو دود غلیظ میده انگار برنج سوخته

ای بابا پس به چه درد میخوره چرا میخرنش

لاشه هاشمی کیلویی ۲۳۰ ☹️

واقعا دیگه هیچی اقتصادی‌ نیست 

ما اول شهریور معمولاً مصرف یک سالمون رو می‌خریم ۱۳۰ ۱۴۰ کیلو اینجوری اقتصادی تره ، البته چون یهویی باید پول بدی اولش فشار هست اما دیگه تا یک سال خیالت راحته 

امسال نتونستیم اول شهریور بگیریم اون موقع کیلویی ۱۸۰ بود ، الان ۲۳۰ خریدیم

اگه وضعیت اقتصادیتون اجازه میده به جز گوشت و مرغ بقیه چیزا مثل برنج و حبوباتو خشک‌بار و شوینده....رو برای مصرف یکی دو سال بخرید خیلی بهتره ، چون طی یک سال چند برابر گرون تر میشن 

ماهیان                                          از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند،                                                           و چون دریا آرام شد،                                              خود را اسیر صیاد دیدند....                                      تلاطم زندگی حکمت خداست                                    از خدا دل آرام بخواهیم                                                   نه دریای آرام...