2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم باید بدونی که بعضی از کسایی که شوهر دارن اصلن خوشبخت نیستن ، و از ناچاری که جایی برای رفتن ندارن موندن سر زندگی و اگر شوهرشون بمیره خیلی خوشحال میشن ، چون بعضیا خیانتکار و عیاش و فاسدن

عزیزم باید بدونی که بعضی از کسایی که شوهر دارن اصلن خوشبخت نیستن ، و از ناچاری که جایی برای رفتن ندا ...

همسر من نمونه بود خیلی خوب بود خیلی بهم احترام میزاشت باهام مهربون بود از همه مهمتر عاشق هم بودیم ولی حیف شد 

ممنون خدا اموات شما رو هم بیامرزه یه سال و دو ماه

خدا رحمتشون کنه و اجر در صبوری بهتون

ان شاء الله روزای بهتری پیش روت باشه

حتما دنبال مهارتی برو حتی اگه نیاز مالی نداری

برای سرگرم شدن و کمتر در گذشته بودن😔

دنیا همینه خواهر هممون مسافریم کی باقی میمونه؟

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا 

همسر من نمونه بود خیلی خوب بود خیلی بهم احترام میزاشت باهام مهربون بود از همه مهمتر عاشق هم بودیم ول ...

اره منم چند مورد دیدم زوج های عالی هستن و همسرشون فوت میشه بعد این شوهر های اشغال که خون زن و بچه رو تو شیشه میکنن اصلن نمی‌میرن خیلی جالبه

خدا رحمتشون کنه و اجر در صبوری بهتونان شاء الله روزای بهتری پیش روت باشهحتما دنبال مهارتی برو حتی اگ ...

ممنون همچنین رفتگان شما رو بیامرزه 

بعد از همسرم دیگه دنبال خوشی نیستم 

همیشه منتظر مرگمم فقط 

اره منم چند مورد دیدم زوج های عالی هستن و همسرشون فوت میشه بعد این شوهر های اشغال که خون زن و بچه رو ...

در این حد بگم که خواهرم میگفت کاش شوهر خودش میمرد ولی شوهر من نه اینقدر که بگم خوب بود