2777
2789
عنوان

یه خواستگار دارم که شرایطش خوبه حالا ببینید واکنش من و مامانمو

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 40 پست
نه خیلی دلم نمیخواد اخهمن که قصدشو ندارم فقط تمرکز و وقتمو میگیره

هدف خاصی داری ؟

و مثل همیشه یادت باشه ، درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه ، اما افتخار یا شرمندگیش چرا !🌱💚⏳️

منی که قصد ندارم تهش ک چی خب میدونم حق داره ولی خب میخوام این ریسکو بکنم

گلم عزیزم خشگلم من اصلا تو رو نمیشناسم ولی به عنوان کسی که تو 38 سالگی ازدواج کرده دارم میگم 20 سال به بعد سوژه هاتونو نسوزونید بزار بیاد ببین حرف بزن شاید مرد رویاهات بود اینقدر الکی جبهه نگیرید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از من ب عنوان خواهر بزرگتر ب تو نصیحت هیچکس را ندیده رد نکن ...بزار بیان هم تجربه کسب میکنی ، هم فا ...

از طرفی اصلا قصدشو ندارم

از طرفیم حس بد میگیرم

مخصوصا که سنتی باشه ، اصلااا نمبتونم حتی تو مراسم اینطوری شرکت کنم!

کاربری جدید نیستم ، همتونو میشناسم ، درخواست دوستی اکیدا ممنوع    🌝🕯🪽

از من ب عنوان خواهر بزرگتر ب تو نصیحت هیچکس را ندیده رد نکن ...بزار بیان هم تجربه کسب میکنی ، هم فا ...

عزیزم یه سوال . بد نیست که کلی خواستگار بیاد ؟ مثلا کسی که خواستگار زیاد داره حالا تصمیم بگیره همه روهم راه بده با اینکه قصدشو نداره بعدا زشت نمیشه نمیگن فلانی هیچ کدومش جور نشد با اینکه خودش قصد نداره هنوز

🌸

نوشتی سنت نزدیک ۲۰ هست

اگر زیر ۲۲ سال هستی

عقلانی بوده حرکتت 

و بگو تمومه و نمیخوام 

چون این سن اصلا مناسب ازدواج نیست

با نهایت احترام به کسایی ک حالا میخوای ریپلی کنن ن منو۱۸ شوهر دادن خوشبختم

مگر یه کیس عجیب غریب خاص باشه

بگی بر و روش به دلت نشسته

خانواده اش اصیییییل و عالین

وضع مالی و رفاهی هم فوق العاده

یعنی زندگیت قشنگ ارتقا پیدا میکنه چند درجه

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

ارههم کنکورهم بیزینس شخصیم

دیگه به خودت بستگی داره اگه درستو تا الان خوب پیش بردی پس گمراه نشو و بخون ایشالا رشته تاپ قبول شی

و مثل همیشه یادت باشه ، درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه ، اما افتخار یا شرمندگیش چرا !🌱💚⏳️

از طرفی اصلا قصدشو ندارماز طرفیم حس بد میگیرممخصوصا که سنتی باشه ، اصلااا نمبتونم حتی تو مراسم اینطو ...

همین سنتی ها اتفاقا ادم حسابی از توش درمیاد ببین کی بهت گفتم😂 

ولی اگه میدونی واقعا اذیتی قبول نکن 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
گلم عزیزم خشگلم من اصلا تو رو نمیشناسم ولی به عنوان کسی که تو 38 سالگی ازدواج کرده دارم میگم 20 سال ...

چی بگسر همین قضیه که میگن شاید ادمت باشه مردد بودم گفتم تاپیک بزنم

نمیدونم واقعا

ولی از این لحاظ که قصد ازدواج ندارم مطمئنم

یکی از مهم ترین دلایلی هم که اصلا قبول نکردم بیان این بود که حتی اگه بیان و ادمم باشه بازم من که نمیتونم قبول کنم

نوشتی سنت نزدیک ۲۰ هستاگر زیر ۲۲ سال هستیعقلانی بوده حرکتت و بگو تمومه و نمیخوام چون این سن اصلا منا ...

دقیقا

خودم واسه همین اصلا دلم راضی نبود

ولی خب این مورد اینارو داره 🥲😂

عزیزم یه سوال . بد نیست که کلی خواستگار بیاد ؟ مثلا کسی که خواستگار زیاد داره حالا تصمیم بگیره همه ر ...

والا از نظرمن اگه باشه ک اتفاقا خوبه ک راه میده ، قلق مردها و خانواده ها دستش میاد و کاملا میتونه خوب و بد راازهم تشخیص بده ...با چهارتا وعده وعید پوشالی و یا قربون صدقه نمیره ته چاه، حداقل میفهمه کی چیکارست ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
دیگه به خودت بستگی داره اگه درستو تا الان خوب پیش بردی پس گمراه نشو و بخون ایشالا رشته تاپ قبول شی

ممنون عزیزم 💚

همین سنتی ها اتفاقا ادم حسابی از توش درمیاد ببین کی بهت گفتم😂 ولی اگه میدونی واقعا اذیتی قبول نکن

ببین من در حدی مصممم که حتی عااالی باشه تا خودم از اول انتخابش نبوده باشم راضی نمیشم 🥲😂