2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه حقی از کسی ضایع کردی باهاش تسویه کنی اگه ابرویی رو بردی جبران کنی اگه غیبت کردی حلالیت بطلبی اگه با حرفت کسی رو گمراه کردی دوباره به راه درست برش گردونی و اگه خدای نکرده مال حرام خوردی گوشتی که از حرام بر بدنت روییده رو با ریاضت آب کنی

اگه حق الله هست هرچقدر میتونی باید مثلا نماز یا رویه هاتو به جا بیاری هر چقدرم نتونستی خدا خودش میبخ ...

اگر جفتش نباشه و فقط ضرر به خودم بوده باشه چی ؟یچیزایی مثل ابرو 

دیگه جز اینا

همین عزیزم خدا کجا گفته برای توبه چی لازمه 

خدا گفته صدبار اگر توبه شکستی باز آی میبینی چقد قشنگه خدا قلب ادمارو میبینه ببینه پشیمونی میپذیره

گرنگهدارمن آنست که من می دانم شیشه را دربغل سنگ نگه می دارد.. 🌱

همین عزیزم خدا کجا گفته برای توبه چی لازمه خدا گفته صدبار اگر توبه شکستی باز آی میبینی چقد قشنگه خدا ...

اینکه من هنوز فکر میکنم بهش طبیعی نیس آخه 

اگه تونستی نمازتوبه یکشنبه های ذی القعده رو شب جمعه یا روز یکشنبه بخون ک غسل داره و دوروش هم داره یکی دوتا دورکعتی بعضیاهم میگن ی چهار رکعتی ..

یانمازجعفرطیار

یاقبل خواب صدبار ذکر استغفار

یاصدبار سوره توحید

اگه تونستی نمازتوبه یکشنبه های ذی القعده رو شب جمعه یا روز یکشنبه بخون ک غسل داره و دوروش هم داره یک ...

اگه لطف کنی دقیق بگی چون بلد نیستم ولی استغفار اینارو حتما انجام میدم برا آرامش دلم کافیه بنظرت

خیلی مچکرم

خواهش میکنم عزیزم راستی چون گفتی در گذشته بوده و دیگه مرتکب نشدی این دوتا حدیث شاید بیشتر به حالت بخوره «پیامبر گرامی اسلام صلی‌الله علیه و آله و سلم»:

النَّدمُ تَوبَةٌ.

پشیمانی از گناه، خود، توبه از گناه است. (تحف‌العقول، ص ٥٥ ـ الشهاب فی‌الحِکم و الآداب، ص ٩)

«امام جعفرصادق(علیه‌السلام)»:

ما مِن عَبدٍ أَذنَبَ ذَنباً فَنَدِمَ عَلَیهِ اِلاّ غَفَراللهُ لَهُ قَبلَ أَن یَستَغفِرَ.

هر بنده‌ای که از گناهی که مرتکب شده پشیمان شود، پیش از آنکه استغفار کند خداوند گناهش را می‌آمرزد. (جامع‌ احادیث الشیعه، ج ١٤، ص ٣٣٨)

خواهش میکنم عزیزم راستی چون گفتی در گذشته بوده و دیگه مرتکب نشدی این دوتا حدیث شاید بیشتر به حالت بخ ...

سالها گذشته و خدا شاهده که یبار تکرار نشده و من پشیمونم و بارها طلب بخشش و حفظ آبرو کردم شاید این قضیه برا خیلیا مسخره بیاد اما برامن بزرگه

سالها گذشته و خدا شاهده که یبار تکرار نشده و من پشیمونم و بارها طلب بخشش و حفظ آبرو کردم شاید این قض ...

عزیزم چون روحت پاکه  همینکه پشیمون هستی و دیگه تکرارش نکردی انشالله خدا هم میبخشه  

اگه لطف کنی دقیق بگی چون بلد نیستم ولی استغفار اینارو حتما انجام میدم برا آرامش دلم کافیه بنظرت

گوگل بزنی میاره نمازتوبه یکشنبه های ذی القعده اول غسل میکنی ب این نیت نمازتوبه بعد ۴رکعت بااین نیت میخونی توهر رکعت بعد حمد سه بار توحید وناس وفلق میکنی رکعت اول اینطور دوم اینطور سوم اینطور وچهارم امااا تورکعت دوم قنوت نمیگی و همچنین تشهد هم نداره بدون تشهد پامیشی رکعت سوم رو میخونی و یه دعای کوتاه داره ...سعی کن بعد غسل ک موهاتو خشک کردی زودتر بخونی پاک باشی منظور دستشویی اینا نری ببخشید واضح توضیح دادم من اینو ازیکی ازشاگردای ی عالم پرسیدم ..

گفتم دو روش داره من هردوروش روهم خوندم 

یکی هم دوتا نمازدورکعتی هردو مورد رو تونستی بخون ولی بالایی رو فردا بخونی چ بهتر 

بعد سه ایه اخر سوره حشر هم خوبه سه بار بخونی 

عزیزم چون روحت پاکه همینکه پشیمون هستی و دیگه تکرارش نکردی انشالله خدا هم میبخشه

آخه یه بچه ۱۳ساله چی میفهمیده احمقی کردم دیگه ولی الان آنقدر بافهم شدم که مدام تو ذهنم میاد انگار اختلال فکری گرفتم