2777
2789
عنوان

یه آدم چرا دیونه میشه

82 بازدید | 10 پست

یه آدم چرا دیونه میشه چرا از همه چیز حتی بچش هم میگذره  دلیل اینکه یه نفر دیگه هیچ چیزی مهم نیست براش  و به جنون میرسه چیه واقعا؟

بخاطر بچگی بدش بوده بخاطر چی یه ادم باید اینطوری بشه

❤️کاربری دست دو نفره❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه دیوونه بودن یه فرد که مریضی نیست بادی بگید دقیقا علائم اش چیه و روانپزشک چی تشخیص دادهدوقطبی عه ...

روانشاس و روانپزشک رفته . تا جای ک میدونم بچگی سخت و شرایط مالی بدی داشتن . الان بچه داره تشکیل خانواده داده  خیلی اسیب ها از شوهرش خورده

تبدیل شده به یه آدمی ک هیچی براش مهم نیست حتی بچش  . یک ساله آروم شده بیخیاله و تبویل شد به یه آدم پول پرست. اما جدیدن  بخاطر اطرافیان  حالش بده. زورش به اطرافیان نرسه تو سر بچش خالی میکنه بخصوص

راهی هست ک کمکش کرد  از این جنون درش آورد

❤️کاربری دست دو نفره❤️
اخه دیوونه بودن یه فرد که مریضی نیست بادی بگید دقیقا علائم اش چیه و روانپزشک چی تشخیص دادهدوقطبی عه ...

با خودش ک حرف میزنی میگه دست خودم نیست  دلم نازکه دوست دارم درمان بشم دوس

دارم زندگی کنم یکی رو دوست داشته باشم اما نمیتونم انگار قلب تو وجودش نیست

میگه کمکم کنید  ک درمان بشم یکی ک درک کنه

میخوام کمک کنم درمان بشه ازم کمک خواست  اما نمیدونم

گفتم بریم روانشناس میگه ن فقط داروهارو میخورم  اما کمکم کنید

❤️کاربری دست دو نفره❤️
اونو نمیشه نجات داد ولی بچه شو باید نجات داد تا حداقل مثل اون نشه

جیگرم داره میسوزه . اون بچه چ گناهی داره

حتی خودش هم میگه ک نمیخوام بچم مثل خودم بشه  

اینقدر دلم گرفته انگار جگرم تیکه تیکه شده

❤️کاربری دست دو نفره❤️