2777
2789
عنوان

دوست پسری که میگه پول و طلا بهم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 51 پست
تو چرا خودتو درگیر میکنی؟اگر ناراحتی از این قضیه ارتباطت با دوستت رو قطع کن. کسی که انقدر احمقه،بزار ...

چون حرص میخورم میخام ببینم فقط من برام عجیبه یا بقیه هم ندیدن چنین کیس عتیقه ای

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ملت به همسر خودشون طلاهایی که خود طرف براشون خریده رو نمیدن که اتفاقا کار درستی می کنن 😂دوستت بره فکر کنه کجای راه رو داره اشتباه میره که یارو به خودش اجازه همچین درخواستی رو داده

دلم میخواد سنگ بکوبم تو مغر دوستت😅آخه چقدر نفهمی فقط بخاطر قیافه و صدا این تا ضربه ی بزرگی از پسرا ...

پسره واقعا جذابه ولی هیچ پسری ارزش این همه از خود گذشتگی رو نداره هیچ نری در واقع

چون حرص میخورم میخام ببینم فقط من برام عجیبه یا بقیه هم ندیدن چنین کیس عتیقه ای

دخترم قطع رابطه کن که نبینی و حرصم نخوری. هرکسی باید مسیر رشد روحی خودش رو طی کنه. اون احمقه و گفتن شما هیچ دردی دوا نمیکنه، برو دنبال زندگی خودت و برا زندگی کسی نظر نده. 

ملت به همسر خودشون طلاهایی که خود طرف براشون خریده رو نمیدن که اتفاقا کار درستی می کنن 😂دوستت بره ف ...

بعد بهش گفته برای اینکه مردی مثل من رو جذب کنی باید اینجوری باشی من مثل بقیه تیستم فرق دارم😂

پسره واقعا جذابه ولی هیچ پسری ارزش این همه از خود گذشتگی رو نداره هیچ نری در واقع

واقعا 

وقتی میگه دوست دخترای قبلم بهم دادن و تو ندادی بفهم چقدر سگه پسره که از همه اخاذی کرده 

تا بره زندان بدرک تا مرد شه

بعد بهش گفته برای اینکه مردی مثل من رو جذب کنی باید اینجوری باشی من مثل بقیه تیستم فرق دارم😂

ببین این فرد مسلما داره از سادگی دوستت سواستفاده می کنه دوستت گناه داره حتما راهنماییش کن