2777
2789
عنوان

شما فکر می‌کنید اگه تو یه کشور دیگه بودید

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 37 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از چه نظر نعمت بزرگیه میشه بیشتر توضیح بدی

ایران منبع نور هست و قلب زمین باید درباره ماورا و‌ تاریخ و پیش بینی هایی که تو تاریخ درباره اینده ایران بوده استار گیت ها و … 

چقد ادم متفاوتی میشدم اگه جای دیگه دنیا میومدم

کاش میشد

ما نسل بازی خورده ایم آتش به پرهامان زدند ♬♫♪ شاهان به آتش بازیو نیرنگ و استبداد ما !..! بازندگان بازی شطرنج قدرت نسل ماست ♬♫♪ پایان بازی مات بود از کیش مادرزاد ما ♬♫♪ یا غرق سیلابیم و جنگ یا زیر آواریم و سنگ !..! انگار نفرین کرده اند این خاک را اجداد ما  !...! من با تو همدردم رفیق خنجر به پشت من نزن ♬♫♪ هرگز نمیخواهد رسید جز ما کسی بر داد ما !..!

حدی و بدون شعار گفتم ایران قلب زمین هست و قلب نور برای همینم اینقدر تحت فشار گذاشتنش و میخوان نابودش ...

منم همیشه این نظرو دارم

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌

خیلی اذیت میشدم

واقعا خوشحالم که ایران به دنیا اومدم

ایران به دنیا اومدن ایرانی بودن دست من نبوده

اما بابتش واقعا شکرگزارم هر لحظه

فقط 42 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست...کِه کِردار مانَد زِ ما یادِگار...️💜

حدی و بدون شعار گفتم ایران قلب زمین هست و قلب نور برای همینم اینقدر تحت فشار گذاشتنش و میخوان نابودش ...

این آگاهی نیازمند روشنگری جمعی هست ولی متاسفانه نه ذهن ها آماده هستند و نه من حوصله و توان توضیحش رو دارم 

فقط خوشحالم که متعلق به این خاک اصیل هستم به این فرهنگ به این کشور❤️

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌

به خیلی چیزا علاقه داشتم که با محدودیت های اینجا هیچوقت بهشون نمیرسم

کاش آدمارو موقع تولدشون براساس علاقشون تو اون سرزمین که ویژیگی هارو داره به دنیا میومدن نه جایی که ۱۸۰ درجه تفاوت داره با علاقشون

میشه بیشتر توضیح بدی؟منابعت رو میگی لطفن منم بخونم

عزیزم پیش بینی های زمان مصر درباره اینده زمین که با سرچ پیدا میکنی و‌منابع تاریخی و استارگیت ها باید تو خطش بیوفتی و وقت زیادی بذاری مباحثش خیلی کسترده هست تقریبا تمام پیش بینی های قدیمی راجب ایران این هست که ناجی زمین و انسانهاست 

این آگاهی نیازمند روشنگری جمعی هست ولی متاسفانه نه ذهن ها آماده هستند و نه من حوصله و توان توضیحش رو ...

دقیقا اصلا نمیشه توضیحش داد فقط یه ادراک هست که حتی نمیشه توضیحش داد و یه اندیشه ست که پرده از دل ادم بیوفته میتونه ببینتش