حجاب ندارم نماز روزه هم ندارم غیبت هم کردم که دارم سعی میکنم براشون دعا کنم بره چون هنوز پولی برای رد مظالم ندارم ولی برا مجلس امام حسین تلاش میکنم حق مردمم رو هم نمیخورم بچه ها کتاب سه دقیقه در قیامت طرف اینقدر مومن بود تا این بود وضعش یعنی ما چی میشیم اینقدر ترسیدم مگه همین امام حسین به دادم برسه کاری کنه وگرنه به اعمال من امیدی نیست نه جهنمم مگه همین گریه های تو روضه حضرت زهرا به دادم برسه به ذره کمتر کنه
وقتی دوست صمیمیت که خیلی دوستت داره بهت زنگ میزنه یا پیام میده مگه همون لحظه پیامشو سین نمیزنی و جوابشو نمیدی؟
وقتی هم اذان میگن یعنی خدا داره به تو به من به همه میگه بیاید با من حرف بزنید. حالا چجوری؟ نماز بخونید
نمازخوندن یعنی حرف زدن با خدا
حالا بعصی ها میگن ما به سبک خودمون با خدا حرف میزنیم نماز نمخونیم که درجواب باید گفت خودِ خدا میگه با من اینطوری حرف بزنید یعنی نماز بخونید!💖
یک دفعه عالماً ،عامداً، مختاراً معصیت خدا را نکنید. این بالاترین ذکر است. ذکر عملی است. اگر همه ما این ذکر را داشته باشیم؛ همه ما با فضل خدا اهل بهشتیم 🌼🌾.اگر گرفتاری داری، برای مؤمنهایی دعا کنید که گرفتارِ همون مورد هستن؛ این موقع میشه که خدا و ملائکه برای شما دعا میکنند 🌸😊.|سخنانی از آیت الله بهجت رحمة الله عليه|
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ولی من یه حدیث خوندم کسایی که نماز نخوندن از طرف معصومین شفاعت نمیشن😓
نمیدونم ولی من مطمعنم امام حسین میاد خودش قول داده گفته شفاعتتون میکنم وقتی به سمت من می آیید تو کتاب نوشته بود رفته سفر کربلا ۵ سال از حساب رسی هاش رو بخشیدن به شفاعت امام حسین
نمیدونم من خیلی میترسم فک نمیکردم تا این حد سخت باشه
عزیزم شما پله پله شروع کن
اول از نمازخوندن شروع کن
میتونی فقط یه مدت نماز مغرب و عشا بخونی یا نماز ظهر هرطور که راحت تری
بهدش قدم به قدم همه نمازهای پنجگانه رو بخونی
بعد بری سراغ حجاب و پوشش و ....
خدا خودش نگاهت میکنه و حواسش بهت هست
یک دفعه عالماً ،عامداً، مختاراً معصیت خدا را نکنید. این بالاترین ذکر است. ذکر عملی است. اگر همه ما این ذکر را داشته باشیم؛ همه ما با فضل خدا اهل بهشتیم 🌼🌾.اگر گرفتاری داری، برای مؤمنهایی دعا کنید که گرفتارِ همون مورد هستن؛ این موقع میشه که خدا و ملائکه برای شما دعا میکنند 🌸😊.|سخنانی از آیت الله بهجت رحمة الله عليه|