2777
2789
ميرسي يك پول خوب هم مياد زندگيت

وای مرسیییی♥️ وعدشو نمیدونی کی میرسم؟

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

1. 🔹 گم شدن انگشتر ساده

یعنی احتمالاً در زندگی واقعی یا احساسی‌ات، یک رابطه، عهد، یا مسئولیت سبک‌تر و ساده‌تر در حال تغییر یا پایان است. شاید از چیزی یا کسی جدا شوی یا دیدگاهت نسبت به او عوض شود.

2. 🔹 دست کردن انگشتر بزرگ‌تر و سنگین‌تر

نشان می‌دهد که چیزی مهم‌تر یا مسئولیتی بزرگ‌تر در راه است؛ ممکن است وارد مرحله جدیدی شوی — مثلاً رابطه‌ای جدی‌تر، ازدواج، کار یا تعهد جدید که بار بیشتری دارد اما ارزشمندتر است.

3. 🔹 از نظر احساسی

ممکن است نشانه رشد در بلوغ عاطفی باشد؛ یعنی دیگر آن سادگی گذشته را نداری و وارد مرحله‌ای از تجربه و مسئولیت بیشتر می‌شوی.

4. 🔹 از نظر مالی یا کاری

ممکن است افزایش مقام، قدرت یا دارایی در پیش داشته باشی — چون انگشتر سنگین معمولاً نشانه ارزش و اعتبار بیشتر است.

چشم من هرگز ندیده‌ست آدمی بی‌درد را ، زندگی رنجی مدام است آدمی سرسخت باش!

نيت ممنون

ميشه برای منم بگیری ؟ 

من تعبیر خواب بلدنیستم ولی اگر دوست داشتی ممنون میشم بگیری 

المپیاد اقتصاد مدال طلا میارم ؟ 

برام دعا کنید مدال طلا المپیاد اقتصاد را بدست بیارم می‌خوام تقدیمش کنم حرم حضرت معصومه 

عزیزم من یه بار خواب دیدم طلای خیلی زیادی از یکی خونمون بود بعد یه انگشتر خیلی قشنگ داخلش بود برداشت ...

انگشتر نشونه تعهده انگار  علاقه داشتی تعهدی داشته باشی اما  وقتی انگشتر و دوباره سر جاش گذاشتی یعنی ترسیدی از مسئولیت  یا به خاطر زمان نا مناسب

وقتی بهت انگشتر دادن گفتن بده فلانی هم یعنی چیزی که حس میکردی لیاقتشو داری به کس دیگه داده میشه یا دور از دسترس نو قرار میگیره

ولی در کل طلا خواستگاره

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.