2777
2789
عنوان

ی کرمی تو وجودمه به اکسم بگم

128 بازدید | 7 پست

۳ سال قبل یک سال باهم بودیم اون موقع جفتمون کنکوری بودیم

نمیخام تعریف کنم همینو میگم ی لاشی ب تمام معنا بود

اون هدفش دندون بود پارسال قبول شد من هدفم پزشکی بود ولی نشد با اینک ۴سال کنکور دادم ول کردم امسال رفتم‌مامایی

حالا تو این ۲ سال ک کات بودیم بارها برگشت و اصرار ب این داشت دوباره باهم باشیم من اخرین بار ک برگشت قبولش کردم ولی دقیقا دو هفته بعدش برام معلوم شد همون ادم سابقه

و خیلی شدید تهدیدش کردم ی بار  دیگ پیام بده این بار ب خانوادم میگم

حالا ک جواب کنکور اومد پیام اینا نداد

دوس دارم ی جوری بهش بفهمونم اینو قبول شدم میدونم چیز خاصی نیست ولی نمیخام فک کنه دوباره پشت موندم برا پزشکی

از طرفی من احمق زیاد بهش فک میکنم و چن شب ی بار خوابشو میبینم با اینک رابطمون بیشتر مجازی بود و کلا تو اون ی سال ۳ بار همو دیدیم و ۲ بارش ب دعوا ختم شد

چیکار کنم بنظرتون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینستا ندارم هنوز نصب نکردم

ذهنتو پاک کن ازش بی‌خیالش شو 

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...