2777
2789

حالا دانشگاهی که من هستم اینجوریه ،بقیه رو نمیدونم 

همه پدر و مادرا یا دکترن یا استاد دانشگاه و اتند و ... یا مهندس درجه بالا یا بچه ها از خانواده های پولدار 

حس میکنم جای اشتباهی قبول شدم 😂 بین این همه بچه پولدار ،دغدغه هاشون حتی با من فرق داره ...

اوایل برام مهم نبود ولی خب بعد از سه سال تازه داره همه چیز به چشمم میاد و به مرور دارم میفهمم مثلا فلانی خانواده اش پولداره یا دکترن ...

فکر کنم معمولی ترین خانواده برای منه ...

براشون عجیبه پدر و مادرم دکتر نیستن 😅

اکثرا هر تعطیلات سفرای خارجین 😅حالا ما تهش سفر داخلی 😁

با اینکه خانواده ام هیچی برام کم نذاشتن و متشکرم ازشون ولی جدا دنیای عجیبیه ...به این نتیجه رسیدم پول همه چیزه ...همه چیزززززز

چقدر دنیا بی رحمه 😅

You're all the things I've got to remember

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دانشگاه ازادی؟ اگر اره که طبیعیهولی خب اینم در نظر بگیر که ۹۰ درصد چاخان درمیکنن

ربطی نداره 

کلا تو علوم پزشکی اکثرا دانشگاهاش من دیدم همینه 🫠

چاخان نیست ...اتفاقا پز ندادن ،اگه پز میدادن که من همون ترمای اول میفهمیدم 😅

اشکال نداره دیگه یسال دیگه ایشالا تموم میشه منم همین شرایطو داشتم کلا دنیاشون متفاوت بود ولی اعتماد ...

یکسال ؟

عزیزم من ۹ ترم دیگه دارم 😅و بعدشم این مسیر ادامه داره 

ببین اصن آمال منتشر شده که رشته های تاپ و دانشگاه های تاپ ۸۰ درصد قبولی از ۳ دهک برتر جامعه بوده یعنی تا پولدار نباشی اصن نمیتونی تو دانشگاه خوب قبول بشی حالا یا شما دانشگاه خوبی هستی یا اکه دانشگاه آزاد هم باشی که دیگه مشخصه 

واقعا خانواده پولدار خوبهاگه خانواده پولداری نداشتیم حداقل سعی کنیم خودمون خانواده پولداری بشیم

اره 

خداروشکر خانواده ام در آمدشون فعلا بد نیست تو این وضعیت داغون ولی خب ایشالا قسمت همه پولداری باشه 

نه 🫠

خب حدسمون اینه که دانشگاه آزاد هستی 

من بین آزاد تهران و دولتی شهرستان دومی رو انتخاب کردم دقیقا یکی از دلایلش هم همین اختلاف طبقاتی بود چون حس کردم خودم و خانواده م اذیت میشیم .حالا نمی تونم قطعا هم بگم کارم درست بوده ولی به هر حال این انتخابم بود .

ببین اصن آمال منتشر شده که رشته های تاپ و دانشگاه های تاپ ۸۰ درصد قبولی از ۳ دهک برتر جامعه بوده یعن ...

دقیقا همینه

رشته ام رشته ی تاپ محسوب میشه در حال حاضر ،برای اونه 

خودمونم جز اون سه دهک محسوب میشیم ولی خب معمولی محسوب میشیم بین این دوستانی که هستیم