2777
2789
عنوان

دارم میمیرم ع ناراحتی چرا باید خواستگار بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 41 پست
پس به خانوادت بگو راه ندیددد. راه بدید ابروریزی میکنم

من هرکاری کنم اونا کار خودشون و میکنن ، به نظرت به پسره پیام ندم ؟؟؟ 

سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...

من هرکاری کنم اونا کار خودشون و میکنن ، به نظرت به پسره پیام ندم ؟؟؟

نه گلم. بی عقلیه این کار.‌اومد ،رو نده و خیلییی مغرور باش و خودتو بگیر.‌پسره فرار میکنه.ننش بدتر

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه گلم. بی عقلیه این کار.‌اومد ،رو نده و خیلییی مغرور باش و خودتو بگیر.‌پسره فرار میکنه.ننش بدتر

خب اگه بهش پیام بدم دیگه قرار نیست ببینمش دیگه شاید تو یه مهمونی جایی شاید ببینمش واقعا حوصله این کارا رو ندارم

سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...

من ۲۲ سالم بود ۳ تا. ۳قلو🤕

وای سخته ولی خدا حفظشون کنه خوبیش اینه سن خودت کم وسه تا جوون یانوجوون داشته باشی خیلی انرژی میده وقتی همه میگن بهت نمیاد بچه این سنی داشته باشد😉

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم زبی آبی ..ولی با ذلت خاری پی شبنم نمیگردم

بخدا هشت سال قبل وضعیت ایران انگار سی سال گذشته .الان شما راضی هستین از زندگیتون؟

بله عزیزم شمادرست میگین ولی  ازدواج باید انجام بشه حالا دوسال دیرتریازودتر چیزی از اوضاع اقتصادی تغییر نمیده شرایط همینه وقرارنیس بهتر بشه 

وای سخته ولی خدا حفظشون کنه خوبیش اینه سن خودت کم وسه تا جوون یانوجوون داشته باشی خیلی انرژی میده وق ...

اره گلم. گاهی اوقات فکر میکنن بچه ندارم.‌میگم ۳تا ۱۲ساله دارم برگاشون میریزه🥲😅😅

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
اره گلم. گاهی اوقات فکر میکنن بچه ندارم.‌میگم ۳تا ۱۲ساله دارم برگاشون میریزه🥲😅😅

انشالا موفق وخوشبخت باشن