2777
2789

خیررررررر .‌پشتش کلی لعن و نفرین  هستش . ما محله مذهبی هستیم بخدا جانباز داشتیم تماما با دستگاه وصل بود ولی وصیت کرده بود و اجازه نداده بود بجه هاش استفاده کنن. شاید یکی بگه : دولت گذاشته .  ولی خوب هر چیزی که دولت بگه درست نیست که ! صندلی صد ها دانش آموز بیچاره گرفته میشه هر سال و واقعا افراد نالایق دلرن وارد دانشگاه ها میشن . پایه های علمی کشور تو خطره . استفاده از سهمیه به هیچ وجهی نه حلاله نه جایز . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا سهمیه 5 درصد مگه چقدر تاثیر گذاره

بسیاررررررررر. درسته که مثل ۲۵ درصد نیست کلی حتی اگر صندلی یک نفر رو در یک دانشگاه اصلا گیریم (نامعتبر )بگیره باز حلال نیست. باز صندلی ، آینده و شخصیت یکی نابود شده

بسیاررررررررر. درسته که مثل ۲۵ درصد نیست کلی حتی اگر صندلی یک نفر رو در یک دانشگاه اصلا گیریم (نامعت ...

خب پدر اون طرف دوران جنگ جونشو کف دستش گذاشته رفته جنگ ولی پدر اون هیچ کاری نکرده

خب پدر اون طرف دوران جنگ جونشو کف دستش گذاشته رفته جنگ ولی پدر اون هیچ کاری نکرده

خخوب اوکی ولی پدر خیلیا الان دارن خودشون رو پاره میکنن بتونن پول یک کتاب درسی رو در بیارن پس چرا به اینا سهمیه ندیم؟ بعد عزیز دل این حرف رو نزنید  بخدا حرامه .  مگه پدر اونا بخاطر مال و ثروت رفت شهید شد؟ رفته برای کشورش و پایه های کشور تلاش کنه . کاری که دقیقا سهمیه برعکسش کرد .همه اون پایه ها و ارزش هارو نابود کرد جوری که الان همه شهدا و جانبازان رو مفت خور میبینن! اگر کسی رفته جنگیده بخاطر ارزش هاش جنگیده و این به هیچ وجههههههه توجیح نمیکنه حرام بودن و آه پشت سهمیه  رو . در ضمن سن خیلی ها اوت زمان به جنگ نمی‌رسیده خوب چرا باید تاوان بده؟؟تو رت خدا این حرفا رو نزنید

خخوب اوکی ولی پدر خیلیا الان دارن خودشون رو پاره میکنن بتونن پول یک کتاب درسی رو در بیارن پس چرا به ...

اگه توی کنکور استفاده کردن ، توی ارشد دیگه نمیتونند استفاده بکنند؟؟

اگه توی کنکور استفاده کردن ، توی ارشد دیگه نمیتونند استفاده بکنند؟؟

من‌نمیدونم جزئیاتش رو ولی بدبختانه اینو میدونم تو هر مرحله ای دست اینارو میگیره . مامانم تو ی شهید بهشتی مسئول مهمی بود میگفت مثلا بهمون میگفتن ۲ تا بجه عادی بگیرید ۴ تا سهیمه ای ...میگفت بعد زیر زیرکی اون ۲ نفر هم سهمیه ای میگیرفتن . حتی اواخر خدمتش تو تمام اتاق ها بیشتر کارمند ها سهمیه ای بودن . خلاصه خدا به داد اون دنیاشون برسه بلخره مرگی هم هست

من هرکی رو دیدم استفاده کرد و میکنه 

اون روز تو داروخونه خانومه اومد دارو تقویتی و مکمل گرفت همه هم خارجی و فقط باید ۵۰ هزارتومن ما به تفاوت داروی ایرانی و خارجی رو میداد شروع کرد سر و صدا و ابروریزی که من دختر شهیدم نباید پول بدم  هرچی هم دکتر سعی کرد متقاعد  کنه نشد اخرم دارو هارو پرت کرد تو صورت دکتر و رفت

حقوق و مزایا خوبی دریافت میکنن که راستش زیادیه و عادلانه نیست 

تو همین سایت طرف رتبه اش شده بود حدود ۹۰ هزار تجربی با سهمیه ۳ هزار و خورده ایی شد این میره پزشکی فردا منو شما بابد بریم پیش اینا دکتر سهمیه ایی دیدم دونه دونه علائم رو میپرسید میرفت اتاق بغلی پیش دکتر دیگه میپرسید که چه دارویی بده و حدود ۵ بار رفت و اومد