2777
2789
متاسفم که به مرگ کسی اونم به این شیوه ی دردناک میخندی

حاجی قبول کن اخه چرا با نخ شیرینی خدا رحمتش کنه منظور خاصی نداشتم امیدوارم ناراحت نشده باشی نترس نخندیدم در کل خودکشی دردناکه معذرت میخوام امیدوارم بتونی ببخشی

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همکلاسی برادر زاده م آنقدررر پدر و مادرش فشار روانی آورده بودن برای کنکور که باید پزشکی قبول بشی نص ...

حق داشته

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

واااااااای چه وحشتناک

بله .و هنوزم هستن پدر و مادر و خانواده های که در دادن تو فامیل از  آرامش بچه ی خودشون واجب تره 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

حاجی قبول کن اخه چرا با نخ شیرینی خدا رحمتش کنه منظور خاصی نداشتم امیدوارم ناراحت نشده باشی نترس نخن ...

آره عجیبه واقعا با نخ شیرینی تونسته خودشو دار بزنه 

دیگه حتما تو این لحظه فکرش کار نمیکرده بنده خدا 

😎
حق داشته

بله واقعاا 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

آره عجیبه واقعا با نخ شیرینی تونسته خودشو دار بزنه دیگه حتما تو این لحظه فکرش کار نمیکرده بنده خدا

خود منم وقتی15سالم بود خودم حلق اویز کردم انقدر خسته بودم که بی خیال

جدی چرا آخه دلیلت چز بود؟

شاید برات قابل درک نباشه البته خودمم میدونم بچگی کردم

من از 13سالگیم خرج تحصیلم خودم دادم و با معدل19.83به خاطر هدایت تحصیلی ب اورده بودم گفتن نمی تونم برم انسانی که دوسش دارم منم  اومدم خونه خودم حلق اویز کردم که بعد نمونه قبول شدم رفتم انسانی 😂💔

شاید برات قابل درک نباشه البته خودمم میدونم بچگی کردممن از 13,سالگیم خرج تحصیلم خودم دادم و با معدل1 ...

خداروشکر به انسانی رسیدی 

امیدوارم موفق باشی... 

😎
خداروشکر به انسانی رسیدی امیدوارم موفق باشی...

خیلی دیره و نشدم سر همین میگم بچگی کردم تو این رسته ارزوی بچگی هام از دست داد شرایط جامعه برا انسانی خیلی بده