felfel0 مدیر عضویت: 1403/04/07 تعداد پست: 10259 عنوان شوهرم بچه نمی خواد من همین اول کاری پشیمون شدم | مشاهده متن کامل بحث + 2728 بازدید | 121 پست از اول آشناییمون گفت و منم موافقت کردم چهارسال و خورده ای رابطه داشتیم بعدشم یک سال عقد و الانم تازه اومدیم خونه خودمونمن همین اول کاری به بچه فکر می کنم 1404/08/07 | 19:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
purewine عضویت: 1403/09/04 تعداد پست: 799 با ۵ سال پیش خودم کلی فرق کردم میدونم تقصیر منهاون زیر حرفش نمی زنه محکمهاما من🤦🏼♀️ یه جوری سرش کلاه بذار بگو از دست در رفت و شد...
بانوی_سبزپوش عضویت: 1403/01/22 تعداد پست: 334 والا کلا دوست نداره منم نمی فهممولی خیلی خلا مادر داره بی مادر بزرگ شده شایدم بی ربطه حرفم نمیدونم شاید میترسه بچشم یه خلا رو تجربه کنه برای همین تصميم گرفته بچه دار نشه
ابر_رنگین عضویت: 1402/02/25 تعداد پست: 7016 کلا دوست ندارهتو این سالها هم ندیدم با بچه ها ارتباطی بگیره خیلی بی حسه بهشون پس چرا میخوای یه بچه رو بدبخت کنی وقتی باباش نمیخوادش شاید...روزی...جایی...خوشبختی اتفاقی سری به من هم بزند...
٩آذر٩٩هستم عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 44714 من نيز علاقه اي ندارم ب بچه دار شدنبا اينكه حس مادري رو دوست داشتمو بچه ها رو هم خيلي دوست دارماما دلم نميخاد مسيوليت بچه رو بپذيرمهميشه فكر ميكردم كسي پيدا نشه واقعا بچه نخاد تو هم صبر كن شايد احساسي شدي و دوباره نظرت عوض بشهچند سالته؟ بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره
felfel0 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/07 تعداد پست: 10259 ما هم نمی خواییماز همون اول گفتیم متاسفانه من آدمیم که هر لحظه درحال تغییرهاون موقع بیزار بودمالان مشتاق
خانملوبیا عضویت: 1402/08/05 تعداد پست: 6047 نه باورت میشه دلم می خواد دیگه سرکارم نرم حالا هرکی ندونه فکر می کنه خونه پدری مجبور بودم درحالی که ... خواهرانه بهت میگم فکر بارداریو فعلا فراموش کن بارداری و شیردهی و بچه داری خیلییییی سخته مخصوصا ک همسرتم نخواد یه موجود فداکار پژمرده میشی
kolan عضویت: 1399/11/10 تعداد پست: 10468 نه بعضیا اینطوری نیستن من بچه هارو دوست دارم، ولی دلم نمیخواد مادر هیچ بچه ایی باشم منم چنین حسی دارم که هیچ وقت بچه نخواهم داشت از یه طرف میگم بارداری و بچه داری خیلی لذت بخش هست انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛ چال لپ ؛ گودی کمر ؛ و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره، عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره! توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون یارفته باشه تو تاشایسته بشی
کهمان عضویت: 1400/03/14 تعداد پست: 12634 گولش بزن😈😈😈😈 🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳
مرسده۱۹۹۷۰۱۲۴ عضویت: 1402/08/29 تعداد پست: 2333 آخر چیکار کردی شما طلاقن ب این دلیلوابستگی زیادش ب خانواده ش.دهن بینی
felfel0 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/07 تعداد پست: 10259 شایدم گفتی توی زندگی مشترک راضی میکنم و فقط به ازدواج و رسیدن به عشقت فکر میکردی، کلا خانما حس مادرا ... اون موقع نمی خواستممن یه چیزی میگم فرداش نظرم عوض میشهخیلی مودیم انگار که بچه اممیدونن حق با اونه نه من
felfel0 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/07 تعداد پست: 10259 ربط داره باید بره پیش مشاور فکر نمی کنم قدمی برداره تو این مورد
felfel0 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/07 تعداد پست: 10259 پولداره؟اگه پولدارین که تمام پولتون واسه خودتون خرج میکنید و نیاز نیست به فکر اینده ی بچه باشیداگه ه ... پولدار نیست اما متوسط و خوبیم شرایط تامین کامل یک بچه رو داریم بحث پول نیست اصلا
purewine عضویت: 1403/09/04 تعداد پست: 799 پولداره؟اگه پولدارین که تمام پولتون واسه خودتون خرج میکنید و نیاز نیست به فکر اینده ی بچه باشیداگه ه ... کاملا هم بی منطق است.اقتضای غریزه ذاتی و طبیعی انسان چی میشه ، پس
english_teacher_zone عضویت: 1398/08/16 تعداد پست: 11530 مثل من منم از بچه خوشم نمیاد. از همون کودکی میگفتم هیچ وقت بچه نخواهم داشتمشکل خاصی هم نداشتم که بگم دلیل این دوست نداشتن باشه کلا تحمل بچه ندارم نهایتا چند ساعت یا یکی دو روز آدم بی عاطفه ای نیستم ولی حوصله و تحملش رو ندارم