2777
2789
عنوان

هیچ وقت کسیو مسخره نکنید ببینید چی سرم اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 39 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند علائم داری؟خلط داریداحساس سرمایخ کردن دست و پاچین و چروک پوستکاهش حافظهضعف بیناییافزایش اشتهاابر ...

اینا علائم رو ب موت بودنه ک بیشترشو دارم؟😂

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
شاید هم بوی پاهای خودت بود فکرکردی ازاون میاد هه هه هه

نه بابا.

اول نشسته بودم هیچ بویی نبود

این دختره که اومد نشست هم بویی نبود

وقتی کفششو از پاش درآورد

بو پیچید

بعد کتابخانه موکت نیست

همه کفش پامون بود

این که کفشاشو درآورد بوی پا پیچید

چند علائم داری؟خلط داریداحساس سرمایخ کردن دست و پاچین و چروک پوستکاهش حافظهضعف بیناییافزایش اشتهاابر ...

همشونو دارم.

ولی پاهام هیچ وقت بو نمیداده

امروز ازاونجا برگشتم بومیده

دختره دلش پاک بوده حتی کارمای جوراباشم یقه بقیه رو گرفته 😄

کسایی هم که پاهاشون بو میده کفشاتونو بشورید داخلش زاج سفید پودر شده + پودر بچه + جوش شیرین بریزید هر ماه تمدید کنید دیگه پاهاتون بو نمیده 😉

دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتاب‌های قانون ، ذهنش با ترکیب رنگ‌ها در عکاسی و مزه‌ها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )

خواستم همینو بگمبوی پای خودش بوده از اول

عزیزم دارم میگم من هیچ زمان مشکل بوی پا نداشتم

و ما کفش درنمیاریم تو سالن

اول بو نبود

این دختره که کفششو درآورد بوی پا اومد

خوابیدن در جمع یعنی چی؟ 

آدم‌ها به سه شکل وارد زندگیمون میشن : برای یک عمر ، برای یک فصل ، برای یک درس...

من داشتم با خواهرم حرف میزدم بهش گفتم یه خانومی هست اونقدر پسرشو میبره کلاس های مختلف که تو ماشین لباسشو عوض میکنه برا کلاس بعدی. خالاصه هی گفتیم وای و فلان و بد و چه خبرشه ... تا دیروز پسر خودم بعد از چند تا اتفاق های عجیب غریب دوتا کلاس مجبور شدم بنویسم که پشت سر هم بودن و لباسشو تو ماشین عوض کرد  چرا ما معمولیا هرچی میگیم سرمون میاد 

من همه رو دارم

علائم غلبه بلغم هست که باعث یسری بیماریها میشه که تو این تاپیک بوی بد مربوط به غلبه بلغم

بعضی بیماریها درکنار دارو برای درمانش باید اصلاح مزاج هم بشه تا بیماری ریشه ای درمان بشه

برا رفع بلغم تاپیکمو بخون