2777
2789

خانوما تروخدااااا جواب بدید.  کسیکه تجربه داره بگه . من ۲۷ سالمه و  چند ساله چشمم درد میکنه اینجوریکه فقط به آب و هوا نیست که بگم بیرون میرم باد یا آلودگی میخوره نه . حتی در خونه هم درد میکنه و قرمز میشه رفتم دکتر فوق تخصص بهم گفت چشمات سالم هستن . اما گف برات دو قطره میدم ک اونم رفع بشه آلرژی میتونه باشه . قطره بتازونیت و اشک مصنوعی . اما من اونارو استفاده کردم و بازم خوب نشدم تروخدا بگید چیکار کنم خیلی اذیتم میکنه . ربطی ب آرایش هم نداره تو خونه هم ک آرایش ندارم بازم درد میکنه و قرمز میشه و نمیتونم نگاه کنم به زور چشمم رو باز میکنم . اینم بگم تار نمیبینم فقط اذیت میکنه درد و قرمز میشه انگار گریه کردم

مال لوازم آرایش نیست ؟ من اصلاً نباید واسه چشم ام لوازم آرایش استفاده کنم ، آلرژی دارم

نه عزیزم آرایش هم ک نمیزنم باز اینجوریه . خیلی سختمه کاش یکی ک تجربه داره بگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم آرایش هم ک نمیزنم باز اینجوریه . خیلی سختمه کاش یکی ک تجربه داره بگه

من یه بار که آرایش کنم تا به هفته بعد واکنش داره چشام. 

حتی بوی روژ و کرم و ... موجب سردرد و چشم درد میشه واسه ام