2777
2789
عنوان

بروبچ من تازه عضو شدم🤚

| مشاهده متن کامل بحث + 8527 بازدید | 1229 پست
خدانکنه عزیزم 🥰اره خیلی بهتره ولی نق‌ میزنه همش 🫠

شب بیدار بمونی بالا سرش عزیز دلم 

ی وقتی خدایی نکرده تب نکنه

🧜‍♂️هیتلرم‌خوبه‌ولی‌من‌عاشق‌باپنبه‌سربریدن‌‌های‌چرچیلم🧜‍♂️                                                                                                    زندگی میکنم با قوانین خودم✌                                                                                                                            🧜‍♂️انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بد دهان دائم در نوسانم🧜‍♂️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همش بخاطر اجطراب اظتماعیه

چیشد ک اینجوری شدی؟ خودتی یا داری ادا درمیاری؟ 🤣🤣

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
تاپیک جدیدش

ی لینک بده اینجا ببینم کیو میگی یا پی وی بفرست

🧜‍♂️هیتلرم‌خوبه‌ولی‌من‌عاشق‌باپنبه‌سربریدن‌‌های‌چرچیلم🧜‍♂️                                                                                                    زندگی میکنم با قوانین خودم✌                                                                                                                            🧜‍♂️انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بد دهان دائم در نوسانم🧜‍♂️

جوووون تازه اومدم سلام عرض ادبببب

جووون سلام و قددد ادب

مریم رو تگ کن بگو باش قهرم

ی کامنت نذاشت واسه اولین تاپیکم ها

ان شد تاپیکو قفل کرد لعنتی

تو چرا دم پر این همه جا میری. عهههه

جفتون کتک میخاینااااا. 😭😢💔 

......  پاییز  دلهاست  ❤️‍🔥... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را  تو برنجانی.... ❤️‍🔥🍷🍂🍂🍁🍂🍂🍂

سلام ب روی ماهت خوبی عزیزدلم؟ فداتشم منم خوبم😍جانا هم خوبه واکسن زده یکم نق نق میکنه🫠

مرسی عزیزم هی میگذره 

خداروشکررر🌱🤍 اخی عزیزدلممم🥲 مراقب خودتون باشید 

الان واکسن چند ماهگی رو زده ؟ 

سختیش دوران دندون در اوردنه... خیلی اذیت میشن 

ایرانـ همیشه ایرانهـ🖤ایران‍ـم…

یه مدت نباشم

در حد جیش کردن اجازه داری

شب بیدار بمونی بالا سرش عزیز دلم ی وقتی خدایی نکرده تب نکنه

چشم، دیشبم تا صبح بیدار موندم اینقدر چایی و قهوه خوردما...صبح مجید فلاسک و دیده میگه مثل راننده ماشین سنگینا شدیا 🤣🤣

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫