2777
2789
عنوان

بروبچ من تازه عضو شدم🤚

| مشاهده متن کامل بحث + 9244 بازدید | 1237 پست
خخخخخ عوضیا همتووو.ن بهش حق دادین خداااایاآآاا

تقسیر خودته که هلویی میخاستی شلعم باشی یا میاز هیشکی نگاتم نمیکرد  😊😂  سس قرمزه من 😋😍😂

میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی عزیزم بهش برسی و حاصل عشقتون بچه داشته باشی خوشبخت بشی و غرق خوشی باشی ،❤️

مرسی خواهری بابت دعای قشنگت

مخالفتای خانواده ها خیلی زیاده  فقط بایدبرای بهم رسیدنمون  معجزه شه 

روزای سخت که تموم شد میزنم روشونه خدا و میگم : جنبه رو حال کردی ؟

خخخخ دیوث ن خدای رویا دیدم دیگ کلا از زندگی ناامید شدم

نه بابا هرکی جذابیت خودشو داره  رویا سوسوله  باری که رو دوش توی رو دوش رویا باشه یه هفته دووم نمیاره 🤣🤣  رویا رو باید با پر قووو ناز کرد 😉😊😂

میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

@لیلی_آگان‍ @جناس‍ @بهار2124‍ @اعتصامی‍

عزیزم اتفاقا امروز ب یادت بودم

چ خوبه اسم کاربریت💫🌹

ای ک با کیش رخت مات شده زندگی ام🫰                      من ک سرباز توام،شاه دلم میمانی؟🌾🍂            

نه بابا هرکی جذابیت خودشو داره رویا سوسوله باری که رو دوش توی رو دوش رویا باشه یه هفته دووم نمیاره ...

خخخخ وای این بار هیچکی نمیتووووونه تحمل کنه هییییچکی

عشقممممم فقط امین ❤️

خخخخ وای این بار هیچکی نمیتووووونه تحمل کنه هییییچکی

شیر بابات حلالت  دختر  تو  شیر زنی 🏅🏆  همه جامای عالم کمه برات😁😂

خخخخ فدات عزیزم مرسی از تعریفات دو کیلو دیگ چاق شدم

عه با تعریفم میچاقی   همش بنفع یارو میشه که😁😂