2777
2789
عنوان

بروبچ من تازه عضو شدم🤚

| مشاهده متن کامل بحث + 9189 بازدید | 1237 پست
خیلی خوبه کههه😭🤣

ارررره عالیه آدم‌ یاد ترزدن میفته 😂🤣🫠قلبم دردمیکنه هی 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
میخام برم کپه مرگمو بزارم گولی آدما نیاز به خواب دارن بقران😂😂

من تاژه بات اشنا شدم.. قلقت یکم تو دستمه بقرآن 😉✨

......  پاییز  دلهاست  ❤️‍🔥... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را  تو برنجانی.... ❤️‍🔥🍷🍂🍂🍁🍂🍂🍂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دهنتتتتتتتتتتتت🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

چراااا منم یه 3 4 روزی میشه همش قلبم درد میکنه حالا برا من مشکل داره استرسم که میگیرم درد میگیره🙄

قد‌بارونای‌انزلی‌باریدم‌من:)!   ‌ https://daigo.ir/secret/51794345533

دهنتتتتتتتتتتتت🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣چراااا منم یه 3 4 روزی میشه همش قلبم درد میکنه حالا ...

یهو حس کردم جانا نفس نمیکشه هرچی دست ب گردن و شکمش میزدم‌ حس نمیکردم😭😭 صورتش یخ بود تکونم نمیخورد ... داد و فریاد راه انداختم بدبخت مجید و بیدار کردم اون اتاق خواب بود الان حس میکنم قلبم داره از جاش درمیاد 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

فشار بچه داریه.. عشقم.. خسته نباشی 

جانا جون چطوره.. خوبه کوشولومون😍

......  پاییز  دلهاست  ❤️‍🔥... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را  تو برنجانی.... ❤️‍🔥🍷🍂🍂🍁🍂🍂🍂

یهو حس کردم جانا نفس نمیکشه هرچی دست ب گردن و شکمش میزدم‌ حس نمیکردم😭😭 صورتش یخ بود تکونم نمیخورد ...

واییییی چرا اینجوری شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 

الان حالش خوبه؟؟؟ 

قد‌بارونای‌انزلی‌باریدم‌من:)!   ‌ https://daigo.ir/secret/51794345533

فشار بچه داریه.. عشقم.. خسته نباشی جانا جون چطوره.. خوبه کوشولومون😍

اره عزیزم خیلی خسته ام و استرس دارم... سلامت باشی مرسی فداتشم خوبه خداروشکر‌... واکسن زده یکم‌ بیقراره 

واییییی چرا اینجوری شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟ الان حالش خوبه؟؟؟

نمیدونم عزیزم 

اره خوبه خداروشکر 🫠

یهو حس کردم جانا نفس نمیکشه هرچی دست ب گردن و شکمش میزدم‌ حس نمیکردم😭😭 صورتش یخ بود تکونم نمیخورد ...

وااای خداااا

چطوره بچه خوبه؟؟؟ 

عزیز دلم 💔قلب منم درد گرفت بخدااا💔