2777
2789
عنوان

بروبچ من تازه عضو شدم🤚

| مشاهده متن کامل بحث + 8929 بازدید | 1237 پست
چرییی تاریخ تاپیکت با عضویت من یکی بود😂

عههههه 🌹

راستی این اک از چرچیلم چند روزی بزرگتره ها😂

🧜‍♂️هیتلرم‌خوبه‌ولی‌من‌عاشق‌باپنبه‌سربریدن‌‌های‌چرچیلم🧜‍♂️                                                                                                    زندگی میکنم با قوانین خودم✌                                                                                                                            🧜‍♂️انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بد دهان دائم در نوسانم🧜‍♂️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هععی نامرده دیگع فک کنم مهمون بیاد تاپیکت فقط خیار بدی🤕

اسم مهمون نیار الان رفتن داغونم  حال ندارم برم  روتخت حتی 😫 البته شوهره کمکم کردااا ولی خب کوفته ام🤪

✌ 👍😂میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

شماها چرا🙄

یا همه با هم میمونیم 

یا میریم

من چندین روزه حتی کامنت نذاشتم فقط میام پی وی شما رو ببینم توی تاپیک ها شرکت نمیکنم اصلا

ب عشق شماها میام

نباشید ک برچی بیام

🧜‍♂️هیتلرم‌خوبه‌ولی‌من‌عاشق‌باپنبه‌سربریدن‌‌های‌چرچیلم🧜‍♂️                                                                                                    زندگی میکنم با قوانین خودم✌                                                                                                                            🧜‍♂️انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بد دهان دائم در نوسانم🧜‍♂️

یا همه با هم میمونیم یا میریممن چندین روزه حتی کامنت نذاشتم فقط میام پی وی شما رو ببینم توی تاپیک ها ...

چی بگم😅💔

قد‌بارونای‌انزلی‌باریدم‌من:)!   ‌ https://daigo.ir/secret/51794345533

:)

رویا تو غلط میقولی   تازه  روئیتت کردم کوجا میری  دیوث اوسکل😐🤨

✌ 👍😂میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

😅💔

اوکی برو ولی دیگ بعدش برنگرد اصن به امیر میگفتی ولی تو اصلا حرفای ما برات مهمه؟ اصن ما برات مهمیم؟ اهمیتی میدی به حرفامون؟ ن اصلا

کاربریgirl_lorهستم اکانتم تعلیق شده🥲🙄