الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام گلم ممنونم كه جواب دادي:)خب ممكنه از طريق گوشت خام هم وارد بدن بشن؟
هرچیزی که آلوده اون میکروب باشه وقتی وارد بدن از طریق دهان بشه باعث به وجود اومدن انگل میشه احتمال داره از گوشت خام هم باشه بهرحال فردی که آلوده انگل هست از طریق دست تخمهای انگل رو سرایت میده تخم های انگل هم داخل مدفوع هست
ممنونم كه انقدر با حوصله و دقيق برام توضيح دادي:) من تازه وارد ني ني سايت شدم و شما اولين كاربري هس ...
خواهش میکنم عزیزم تااونجایی که اطلاعاتی داشته باشم دراختیارکاربرامیذارم بیشتربه خاطرآب آلوده یاسبزی ومیوه کثیف یاشخصی که بیماربوده باشه دستش رونشوره وبه موادغذایی یاظروفی که قراره سرو بشه دست بزنه وهمون موقع کسی ازهمون بخوره یامثلا لیوانی که دهنی شخصی باشه که مبتلاست این میکروب هاتوعکسهابزرگ دیده میشن درواقع اصلابدون میکروسکوپ دیده نمیشن بجزکرم وانگل که اینام بزرگ دیده میشن خیلی ریزن حداقل عکس واقعی انگل روکه دیدم مثل نخ نازکه وحدودنیم سانته